Account
Logo
Zoeken
© WâldNet

Ravage na ongeval op Folgsterloane

do 10 juli 2008, 11.27 regionaal

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Bij een ongeval op de rotonde van de Folgsterloane en de Skieding bij Drachtstercompagnie zijn donderdagochtend drie personen gewond geraakt. Het ongeval tussen een vrachtauto en een auto vond rond 11.00 uur plaats bij de rotonde. De auto raakte twee geparkeerde auto's en kwam bij een huis dat pal bij de rotonde staat tot stilstand. Zowel drie ambulances, de brandweer als de traumahelikopter uit Groningen kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

Na anderhalf uur zijn twee slachtoffers per ambulance en één slachtoffer per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter landde na het ongeval op de Skieding. Het verkeer vanaf de rotonde naar de A7 lag tijdens het ongeval helemaal stil. Het overige verkeer werd door de politie omgeleid.

De 49-jarige vrachtwagenchauffeur uit Stadskanaal kwam vanaf Surhuisterveen en kon zijn voertuig niet meer tijdig tot stilstand brengen. Hij botste op de rotonde tegen de auto die daar op dat moment reed. De personenauto raakte daarna twee geparkeerde auto's en kwam in de tuin tot stilstand. De drie inzittenden van de auto, de 59-jarige bestuurder, zijn 54-jarige echtgenote en 20-jarige dochter, allen uit Ee, raakten daarbij gewond. De vrachtwagenchauffeur kwam met grote schrik vrij.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws