Account
Logo
Zoeken
11 °C

Vernieuwde website Harkema online

zo 29 maart 2009, 12.40 uur

HARKEMA -

Met ingang van maandag 30 maart zal de vernieuwde website van Harkema online gaan www.mooiharkema.nl. In augustus 2006 ging de eerste website online, toen een prachtig mooie site met een verscheidenheid aan informatie. Maar de tijd staat niet stil, zo ook op het gebied van automatisering. De website was verouderd men was toe aan iets nieuws, aangepast aan de hedendaagse maatstaven.

In overleg met Plaatselijk belang Harkema en Handel en industrie Harkema werd besloten de website te gaan renoveren. Vanaf volgende week mag u het resultaat gaan beoordelen. Het uiterlijk is opgefrist, de inhoud is verbetert en de techniek achter de website is stevig onder handen genomen . Voortaan is er nog meer informatie over Harkema vinden dan dat de bezoekers gewend waren.

De website is tot stand gekomen in samenwerking met Handel en Industrie Harkema, Plaatselijk belang Harkema, het Doarpsbled de Harkemaster en reclame en internet bedrijf In Between Cows. De inwoners van Harkema roept men op om zoveel mogelijk informatie over activiteiten, nieuwsfeiten, foto’s e.d. aan te leveren, om samen de website actueel te houden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Geslaagde 21e Kollumerkatloop

Geslaagde 21e Kollumerkatloop







regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland