Account
Logo
Zoeken
2.6 °C

Olympia verliest in Leeuwarden

zo 21 november 2010, 21.28 uur

TWIJZEL - De ploeg uit Twijzel moest de tweede wedstrijd aantreden tegen oude bekende Leeuwarden. De wedstrijden die er al eerder tegen Leeuwarden gespeeld werden zijn altijd erg lastig, zo ook vandaag. Olympia heeft de gehele wedstrijd achter de feiten aangelopen, de ploeg wist de gecreëerde kansen niet af te maken.

Nadat de Twijzelaars en de Leeuwarders waren voorgesteld aan het publiek kon er gestart worden. Olympia begon niet goed, de aanvallen waren lang maar zonder doelpunten. Zo bleef het erg lang gelijk. Ook Leeuwarden wist de korf maar enkel te vinden en zo was de ruststand 4-2.

Trainster José Berkenbosch gaf aan dat de wedstrijd nog lang niet verloren was, de kansen moesten benut worden.

De tweede helft begon goed, Olympia wist door een mooie inloopbal van Liekele Dijkstra de stand naar 4-3 te brengen. Hierna werd er opnieuw door beide ploegen bijna niet gescoord. De ploeg uit Leeuwarden was erg fysiek en daar ging de ploeg uit Twijzel in mee. Er werden veel fouten gemaakt en de gecreëerde kansen werden niet benut. Hierdoor wist Leeuwarden de gehele wedstrijd voor te staan. Olympia probeerde nog terug te komen nadat Douwe Dijkstra van afstand de 10-9 scoorde. Leeuwarden speelde de wedstrijd goed uit en wist de punten in eigen huis te houden.

Olympia moet niet bij de pakken neer gaan zitten, de volgende wedstrijd moet gewonnen worden. Volgende week speelt Olympia thuis tegen OWK. De wedstrijd start om 15.15 uur.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.3%
Nee  
55.2%
Maakt me niet uit  
18.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!