8.5 °C

Pein strandt wederom tegen OWK

ma 13 december 2010, 8.32 uur

OPEINDE - Voor de derde keer dit seizoen was OWK de tegenstander. In de twee eerdere ontmoetingen gingen de punten naar OWK. De derde maal waren de Peinders dus gewaarschuwd zou men denken, maar niks was minder waar.

Pas na 10 minuten kon de Pein een doelpunt produceren terwijl de bezoekers uit Oostwold op dat moment al drie doelpunten hadden gemaakt. Voor korfbal een matige score, maar nog vóór rust wisten de teams hier wat aan te doen. OWK deed het echter stukken beter dan de Pein. Met een ruststand van 5-11 was al snel duidelijk dat De Pein vandaag niet in goeden doen was.

Na rust was de eerste score voor de thuisploeg, maar vervolgens scoorde OWK driemaal op rij waardoor het gat 8 doelpunten werd op 6-14. De Pein kon zich nog terugvechten tot 9-14, maar het gat bleek te groot. Beide teams scoorden nog om en om tot de 14-20 werd gemaakt door OWK. De Pein blijft met 4 punten in de middenmoot steken. Volgende week treffen de Peinders Olympia uit Twijzel in Buitenpost. Al jaar en dag een derby waarin de Pein zal moeten strijden om het kalenderjaar goed af te sluiten.