9.8 °C

Olympia wint nipt van Exakwa

ma 13 december 2010, 13.13 uur

TWIJZEL - Afgelopen weekend moest Olympia aantreden tegen onbekende tegenstander Exakwa uit Lelystad op het programma. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd. Olympia die de zegereeks voort kan zetten moet geen punten morsen willen ze op de eerste plaats blijven staan. Exakwa moet proberen winnen om bovenin te blijven meedoen.

De wedstrijd startte voortvarend Olympia wist mooie kansen te benutten, na een kwartier spelen wist Exakwa weer wat terug te doen. Olympia wist hier goed mee om te gaan en scoorde goed mee, hierdoor bleef Olympia de gehele eerste helft met een aantal punten voor te staan.

Na de pauze ging het moeizamer. Exakwa wist de kansen goed te benutten. Olympia deed dit niet, de kansen werden gecreëerd maar niet afgemaakt. Aan het eind van de wedstrijd stond het dan ook 15-15. Pas in de laatste minuten wist Marieke de Jong van afstand raak te schieten en zo werd de eindstand 16-15.