Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

DTS 1 wint van Harkema

zo 9 januari 2011, 15.15 uur

HARKEMA - Zaterdag werd er voor de wedstrijden van de eerste en tweede teams van beide ploegen een moment van stilte ingelast. DTS heeft een dierbaar, betrokken lid verloren, hij werd voor de wedstrijden herdacht.

De wedstrijd van de eerste teams werd geopend met een strafworp die door Janco van der Meulen werd benut. Ook het tweede doelpunt kwam op naam van Harkema en werd van afstand gescoord door Jakob Rinsma.

DTS liet dit echter niet op zich zitten en kwam terug, ze brachten de score op 2-2 met 2 inloopballen van hun dames. Er werd volop gestreden, om en om scoorden de beide teams, DTS wist voor de rust nog net een voorsprong te pakken. Met 7-6 gingen beide teams de kleedkamer in, verdere doelpunten voor rust zijn gescoord door Janco van der Meulen, Willem de Haan (2) en Jelco van der Heide.

Na de rust wist Harkema de stand weer gelijk te brengen, Janco van der Meulen wist wederom een afstandsschot te benutten. DTS reageerde onmiddellijk met een afstandsschot en daarmee was de stand weer in hun voordeel. De wedstrijd bleef spannend, om en om werd er door beide teams gescoord. Jakob Rinsma scoorde een afstandsschot, Annemarie Heidstra scoorde een inloopbal en daarna scoorde Willem de Haan nog twee afstandsschoten wat de stand op 11- 12 bracht.

Hier kwam het keerpunt in de wedstrijd, waar DTS een gat wist te slaan en waar Harkema teveel tegendoelpunten moest incasseren om nog grip op de wedstrijd te krijgen. In de laatste minuut wist Jeltje nog een kansje te benutten, waarmee de eindstand op 15-12 kwam.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!