Account
Logo
Zoeken
5.9 °C

Boelenslaan speelt opnieuw gelijk.

za 22 januari 2011, 20.58 uur

BOELENSLAAN - In een bloedstollende slotfase heeft Boelenslaan toch nog een puntje weten te bemachtigen tegen SIM. De uitwedstrijd tegen deze ploeg werd met ruime cijfers verloren. Er moest dus vandaag iets rechtgezet worden.

Dit was nog een hele moeilijke klus. Er werd van beide kanten goed en soms niet correct verdedigd, wat tot diverse strafworpen leidde. Boelenslaan benutte ze allemaal.

Boelenslaan liep al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Toch kon Boelenslaan door twee benutte strafworpen van Sietse de Boer en Tjeerd Boomsma op voorsprong komen. beide ploegen waren echter zeer goed aan elkaar gewaagd en SIM scoorde niet alleen de gelijkmaker, maar liep uit naar 2-4. Boelenslaan had het soms moeilijk met het snelle aanvalspel van SIM.

Toch kon Boelenslaan de achterstand ombuigen in een 5-4 voorsprong, door o.a. een fraaie inloopbal van Jan de Graaf, een klein kansje van Tjeerd Boomsma en een afstandschot van Sietske Zuidersma. Er werd nu om en om gescoord. Boelenslaan kon met een 9-8 voorsprong gaan rusten, door een inloopbal van Merle de Wind, een schot van Tjeerd Boomsma en twee strafworpen van Sietse de Boer.

Na rust scoorde Sietse de Boer direct weer uit een strafworp 10-8. Boelenslaan probeerde wel de voorsprong te vergroten, maar SIM was te goed om dit toe te staan. Ze kwamen dan ook goed terug en kwamen door goed spel op een 10-11 voorsprong. Toch kon Boelenslaan door de zoveelste strafworp van Sietse de Boer gelijk komen 11-11. Sim kwam via een goede vrije bal op voorsprong 11-12 Tjeerd Boomsma kon van afstand 12-12 aantekenen. Maar weer nam SIM het inniatief en scoorde 12-13.

Eindelijk lukte een afstandschot van Sietse de Boer 13-13. SIM wilde echter winnen en kwam van afstand op 13-14. Dit leek ook de einduitslag te worden, aangezien beide ploegen er volledig door zaten. Er was veel gegeven in de wedstrijd. Toch lukte het Boelenslaan in de laatste minuut nog door een strafworp van Tjeerd Boomsma de eindstand te bepalen Op 14-14. Volgende week speelt Boelenslaan opnieuw thuis tegen Spannum. Voor Boelenslaan scoorden Tjeerd Boomsma vijf keer, Sietse de Boer zes keer,Jan de Graaf, Sietske Zuidersma en Merle de Wind.

Uitslagen. Boelenslaan 1 - SIM 1 14-14 De Lauwers MW – Boelenslaan MW 7-7 Boelenslaan D1- Argo D1 3-22 NKC E 2 - Boelenslaan E 1 8-1 Sparta A1 – Boelenslaan A 1 -

Programma Do. 27-1 Boelenslaan MW – De Lauwers MW 21.00 uur Houtigehage Za. 29-1 Boelenslaan 1 - Spannum 1 19.40 uur Houtigehage Boelenslaan E1 – De Hoeve E1 10.30 uur gym.lokaal Boelenslaan V & V A 1 - Boelenslaan A 1 13.00 uur Bergum Vitesse D2 - Boelenslaan D 1 15.00 uur Beilen

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie








regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe