Account
Logo
Zoeken
7.1 °C
© Jochem Wiersma

Dode bij ongeval in Wâlterswâld

za 25 februari 2012, 19.20 uur

WALTERSWALD - Een 56-jarige vrouw uit Driezum is zaterdagavond om het leven gekomen nadat ze met haar man (59) werd aangereden door een auto op de Zandhorst in Wâlterswâld. Het echtpaar van middelbare leeftijd was te voet en werd rond 18.45 uur kennelijk over het hoofd gezien door de 22-jarige automobiliste uit Driezum. Een aanrijding was het gevolg.

De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De man raakte zeer ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen na de melding van het ongeval massaal ter plaatse. Drie ambulances, de traumahelikopter en de brandweer. Alle hulp mocht voor de vrouw niet meer baten. Haar man werd in kritieke toestand per traumahelikopter overgevlogen naar het ziekenhuis in Groningen.

De automobiliste is na het ongeval meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. Er was geen alcohol in het spel. Na verhoor mocht zij weer huiswaarts keren. Zowel de omstanders, die direct na het ongeval eerste hulp boden, en de bestuurster van de betrokken personenauto, kregen slachtofferhulp aangeboden. De politie wil nog graag in contact komen met eventuele getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze aanrijding.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
66.8%
Ja, op aanvraag  
15.2%
Nee  
18%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk