Account
Logo
Zoeken
Foto: 112Drachten

Grote brand bij garagebedrijf in Rottevalle

wo 5 maart 2014, 14.33 regionaal

ROTTEVALLE - Garagebedrijf W. Klaren aan het Muldersplein 1 in Rottevalle is woensdagmiddag compleet uitgebrand. De brandweer werd rond 14.18 uur voor het eerst gealarmeerd en al vrij snel werd er groot alarm geslagen. Met meerdere voertuigen kwam de brandweer ter plaatse om de grote uitslaande brand te bestrijden. De brand was een felle brand welke gepaard ging met veel rook en enkele harde knallen. Omwonenden werden gevraagd om deuren en ruiten te sluiten en uit voorzorg werden enkele straten door de politie afgesloten

De brandweer schaalde op naar 'zeer grote brand' omdat het om een garagebedrijf ging welke midden in het dorp gesitueerd is. Rond 16.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven en werd er overgegaan op nablussen. De brandweer laat verder weten dat er bij de brand geen asbest is vrijgekomen en tevens zijn er geen mensen gewond geraakt. Er kwam wel een ambulance uit voorzorg ter plaatse.

Het woonhuis nabij de garage wist de brandweer te behouden. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk laswerkzaamheden in de garage.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws