Account
Logo
Zoeken
14.3 °C

Start aanleg rotondes bij Frieschepalen

zo 4 mei 2014, 15.05 uur

FRIESCHEPALEN - Deze week wordt een start gemaakt met de aanleg van twee rotondes en een nieuwe carpoolplaats bij de kruispunten van N358 met de op- en afritten van de A7 bij Frieschepalen. Aannemer Jansma Drachten voert de werkzaamheden uit. Naar verwachting moeten de werkzaamheden op donderdag 17 juli klaar zijn.

Door de aanleg van de rotondes wordt de verkeersveiligheid op de kruispunten verbeterd, doordat de kruispunten overzichtelijker worden. De carpoolplaats verhuist naar een nieuwe locatie dfie veiliger is om te bereiken en om ruimte te maken voor de rotondes die er komen. Voorheen moesten carpoolers het kruispunt rechtstreeks oversteken of links afslaan over een uitvoegstrook. Straks krijgt de nieuwe carpoolplaats een aansluiting op één van de rotondes. Fietsers krijgen een aparte afslag naar de carpoolplaats.

Vanaf 4 mei moet het wegverkeer rekening houden met verkeershinder. In de weekenden van vrijdag 30 mei 20.00 uur t/m zaterdag 31 mei 24.00 uur en van vrijdag 4 juli 20.00 uur t/m zaterdag 5 juli 24.00 uur is het viaduct volledig gestremd.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws








regionaal nieuws

Meisje in botsing met auto in Drachten

Meisje in botsing met auto in Drachten


regionaal nieuws

Motorrijder met zijspan vliegt over de kop

Motorrijder met zijspan vliegt over de kop

regionaal nieuws

Slimme oplossing voor omgewaaide containers

Slimme oplossing voor omgewaaide containers