Account
Logo
Zoeken
4 °C
De familiekamer in het rouwcentrum in Drogeham (Foto: stoerefoto.nl)

Zaterdag: Open dag Nijboer Uitvaartzorg

wo 23 september 2015, 11.45 uur

DROGEHAM - Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in een jong en dynamisch uitvaartverzorgingsbedrijf? Op zaterdag 26 september kan het. Dan opent Nijboer Uitvaartzorg in Drogeham haar deuren voor iedereen die belangstelling heeft. Op deze dag staan de medewerkers van Nijboer Uitvaartzorg voor u klaar om alles te vertellen over hun vak.

De kern van wat Nijboer Uitvaartzorg doet is 'meedenken en verzorgen'. De kaarten verzorgen, het vervoer verzorgen, de advertenties verzorgen, de kist verzorgen, zodat nabestaanden de gelegenheid krijgen om respectvol afscheid te nemen. 'De wensen van de nabestaanden staan altijd centraal' aldus eigenaar Henk Visser, 'en u bent van harte uitgenodigd om op deze dag met ons in gesprek te gaan'.

Voor deze dag heeft Nijboer Uitvaartzorg speciale activiteiten georganiseerd. Er zijn demonstraties van het dragersteam van Wies Paulusma Uitvaartondersteuning uit Burgum, er is een rouwkoets te bezichtigen van uitvaartvereniging De Laatste Eer uit Oudega en Treast uit Zwaagwesteinde, dat zich richt op troostgeschenken en andere producten rondom rouw, laat u een deel van haar collectie zien.

U krijgt uiteraard de gelegenheid om rond te kijken in dit moderne bedrijf. Hierin zijn twee aula’s te vinden, een familiekamer, een drukkerij en een mortuarium. Ook de rouwauto's en de kistencollectie kunt u bekijken.

De deuren aan de Tillewei 11A in Drogeham zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer info: www.nijboeruitvaartzorg.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Fietsster gewond bij aanrijding

Fietsster gewond bij aanrijding



regionaal nieuws

Auto neemt spontaan een duik in vijver

Auto neemt spontaan een duik in vijver




regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum