Account
Logo
Zoeken
8.5 °C
Huis van de maand: De Houtduif 73
Deze royale tussenwoning met aangebouwde stenen berging is fraai gelegen in een ruim opgezette woonwijk op korte afstand van het centrum van Surhuisterveen

Huis van de maand: De Houtduif 73

di 5 april 2016, 11.15 uur

SURHUISTERVEEN - De Houtduif 73 te 9231 KC Surhuisterveen

Vraagprijs: € 153.500,- k.k.

Deze royale tussenwoning met aangebouwde stenen berging is fraai gelegen in een ruim opgezette woonwijk op korte afstand van het centrum van Surhuisterveen. Deze goed onderhouden woning staat op 164 m² eigen grond waarbij de achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. De achtertuin biedt bovendien veel privacy doordat de achterzijde grenst aan een groot groenplantsoen.

Verder beschikt de woning over een tuingerichte woonkamer en drie slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de 2e etage. De woning is deels voorzien van isolatieglas en centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Remeha Avanta c.v. combiketel is van 2010.

Indeling:
Entree, hal met laminaatvloer en garderobe, toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer met laminaatvloer en tuindeur naar het terras, vaste kast, half open keuken met laminaatvloer en voorzien van een hoekopgestelde inbouwkeuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak).

Eerste etage: overloop, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, vaste wastafel, toilet en een extra aansluiting wasmachine.

Tweede etage: vaste trap naar de 2e verdieping met een grote open ruimte, het realiseren van een vierde slaapkamer is hier geen probleem, nu beschikt deze etage over een aansluiting voor een wasmachine en c.v. opstelling.

De aangebouwde stenen berging aan de voorzijde van de woning heeft een eigen entree, plavuizenvloer, zolderberging en een doorgang naar de hal. Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

De zonnige achtertuin biedt veel privacy, is gunstig gelegen op het zuiden en voorzien van zonneterras en gazon. Tevens beschikt deze achtertuin over een achterom.

Maak snel een afspraak met De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen om deze royale tussenwoning eens te bezichtigen, tel. 0512-369122.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM






regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie