Account
Logo
Zoeken
8 °C

De genomineerde foto van Anja Brouwer

Dokkumse genomineerd voor WNF Photo Award

do 20 oktober 2016, 12.31 uur

DOKKUM - Amateurfotograaf Anja Brouwer van Ameland, woonachtig in Dokkum, maakt kans op de prestigieuze WNF-Frans Lanting Photo Award. Zij behoort tot de genomineerden van deze grootste natuurfotowedstrijd van Nederland.

Een jury onder leiding van de natuurfotograaf en WNF-ambassadeur Frans Lanting heeft 30 natuurfoto’s genomineerd in drie leeftijdscategorieën. Met 11.000 inzendingen waren er dit jaar een recordaantal inzendingen.

Naast de jury kunnen ook liefhebbers stemmen op één van de nominaties voor de Publieksprijs. Anja Brouwer is genomineerd met een prachtige natuurfoto die werd geschoten op de Feugelpôlle op Ameland. Stemmen kan via de website van de Photo Awards. De bekendmaking van de winnaars is begin december.

Vier prijzen
De WNF-Frans Lanting Photo Award kent een Publieksprijs en drie juryprijzen: de WNF-Kids Award (6-11 jaar), de WNF-Young Talent Award (12-18 jaar) en de prestigieuze Frans Lanting Award voor volwassenen. De fotowedstrijd wordt voor de derde keer door het Wereld Natuur Fonds georganiseerd in samenwerking met Frans Lanting.

Lanting wordt beschouwd als één van de grote natuurfotografen van deze tijd. Al 40 jaar reist hij de wereld over om de schoonheid van de natuur vast te leggen. Met deze fotowedstrijd hoopt Lanting anderen te inspireren voor natuurfotografie en daarmee respect voor de natuur te stimuleren. Recentelijk organiseerde het Fotomuseum in Rotterdam een grote overzichtstentoonstelling van Lantings werk.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67%
Ja, op aanvraag  
14.7%
Nee  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk