Account
Logo
Zoeken
8.5 °C
Huis van de maand: Homear 2a in Harkema
Zeer complete en geheel gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde berging en carport

Huis van de maand: Homear 2a in Harkema

zo 4 december 2016, 14.35 uur

HARKEMA - Homear 2a te Harkema

Vraagprijs: € 262.500,- k.k.

Zeer complete en geheel gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde berging en carport gelegen op een perceel van 611 m² op een mooie locatie in het dorp Harkema.

De woning kenmerkt zich door de ruime maatvoering van de vertrekken en de moderne staat van het geheel. In de afgelopen jaren is de woning namelijk zowel intern en extern geheel gemoderniseerd. Zo zijn onder andere de inbouwkeuken, de badkamer en het toilet vernieuwd. Ook zijn de dakpannen, dakgoten en boeidelen vervangen en het dak geïsoleerd. Het meest recent is er nog een overdekt terras gerealiseerd direct grenzend aan de woonkamer. Bovendien is het schilderwerk aan de buitenzijde recent uitgevoerd.

Mooie ligging ook in Harkema met aan de voorzijde een fraai uitzicht op een groot groenplantsoen. Verder is deze zeer goed onderhouden woning geheel voorzien van isolatieglas, centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas c.v. combiketel is van 2008.

Indeling:
Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vide, modern toilet met zwevend closet en fonteintje, L-vormige royale woonkamer met laminaatvloer en openslaande terrasdeuren, suitedeuren geven toegang tot de eetkeuken met plavuizenvloer en moderne en complete hoekopgestelde inbouwkeuken met inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, magnetron, 90 cm brede oven, 5 pitsgaskookplaat) en natuurstenen blad, bijkeuken met plavuizenvloer, aansluiting wasmachine en tuindeur naar het terras, c.v. opstelling, toegang tot de betegelde kelderruimte, de aangebouwde garage (ca. 3,5 x 6 meter) is omgebouwd tot fraaie berging en hobbyruimte met kunststofpui met loopdeur aan de voorzijde.

Eerste etage:
Overloop met vide, twee slaapkamer aan achterzijde met laminaatvloer en bergruimte, moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en meubel met vaste wastafel, grote slaapkamer met laminaatvloer en aangrenzend een kamer met dakraam en laminaatvloer die gebruikt kan worden als royale inloopkast of bijvoorbeeld als studieruimte/kantoor.

Aan de voorzijde is een brede carport, verder nog meer dan voldoende parkeergelegenheid op de van sierbestrating voorziene oprit. Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met een overdekte terras, zonneterras en een houten tuinberging.

Ook gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen die Harkema te bieden heeft op het gebied van basisscholen, winkelaanbod en sportaccommodaties. Ontsluitingswegen in de richtingen van zowel de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) als de Wâldwei (Leeuwarden) liggen op korte afstand.

De eigenaar staat open voor de inruil van uw eigen woning, informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden. Maak een afspraak om dit verzorgde en zeer complete geheel eens van binnen te zien.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Raad kauwt nog even flink op woningen Houtigehage

Raad kauwt nog even flink op woningen Houtigehage

regionaal nieuws

Onwel geraakte automobilist ramt hekwerk

Onwel geraakte automobilist ramt hekwerk

regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
28.2%
Nee  
52.3%
Maakt me niet uit  
19.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Ochtendrit na kroegavond wordt hele dure grap

Ochtendrit na kroegavond wordt hele dure grap

regionaal nieuws

Stroomstoring treft regio Eanjum

Stroomstoring treft regio Eanjum



regionaal nieuws

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'