6.1 °C

Invicta/Frigro heeft t moeilijk tegen Juventa

ma 12 december 2016, 10.43 uur

KOLLUM - Dit weekeinde reisde Invicta/Frigro naar het verre Hardenberg. Hierbij het verslag van de club.

Voor de wedstrijd begon werden we allemaal 1 voor 1 voorgesteld aan het publiek van Juventa. Om half 7 startte de wedstrijd. In de aanval begonnen: Uulco Hoekstra, Wilma Grijpma, Annejan Miedema en Silva van der laan. De verdediging bestond uit: Wim Oostra, Jorn van der Weg, Karin van der Molen en Marieke van Straten.

Voordat de wedstrijd begon wisten we dat het een lastige pot zou gaan worden. We begonnen met goede moed aan de wedstrijd. Maar al snel wist Juventa een aantal keer achter elkaar te scoren, waar wij geen antwoord op hadden. Daarna volgden van Invicta/Frigro een vrijebal van Silva van der laan en een afstander van Uulco Hoekstra, de stand 4-2. Juventa wist goed de korf te raken in het slot van de eerste helft.

In de tweede helft probeerden we ons spel weer terug te pakken dit ging moeizaam, maar beter dan in de eerste helft. Juventa maakte het ons erg lastig, de verdediging van Juventa was zeer sterk. Ook werd er gewisseld aan de kant van invicta/frigro, Folkje Tjalsma kwam erin voor Wilma Grijpma. Het scoren verliep bij Juventa gemakkelijk, waar wij wel een beetje moeite mee hadden.in de laatste 7 minuten kwam Gertjan Oppersma erin voor Jorn van der Weg en die benutte nog een mooie uitstarter. Aan het einde van de tweede helft werd er door Uulco Hoekstra nog een mooie One-Hander gemaakt.

Volgende week zaterdag 17 december spelen we om 19:05 thuis tegen Oranje/Zwart. Iedereen is van harte welkom om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.