9.1 °C

Quick '21 sluit 2016 af met overwinning

zo 18 december 2016, 17.19 uur

BURGUM - De laatste wedstrijd van 2016 van Quick '21 werd gespeeld tegen de nummer laatst DTL uit Hantum. De wedstrijd had even tijd nodig om op gang te komen. Maar na een kwartier spelen begonnen de doelpunten te vallen aan Quick-zijde. Een 2-2 tussenstand werd uitgebouwd tot een 8-2 voorsprong.

Quick had duidelijk de overhand en DTL kon er maar nauwelijks aan te pas komen. Het was met name Hilly Neeltje vd Wal die in deze fase van de wedstrijd haar directe tegenstander meerdere malen te snel af was en deze kansen goed afrondde. Voor rust was de wedstrijd daardoor feitelijk al beslist gezien de 14-4 ruststand.

In de 2e helft was Jelte de Vries goed op schot en trakteerde het publiek nog op een aantal fraaie treffers. Ook Geke Blauw had met 2 treffers nog een aandeel in de score, waardoor alle Quick-spelers wederom tot scoren kwamen. De wedstrijd eindigde in een klinkende 26-10 overwinning. Zo kan Quick met vol vertrouwen de competitie in 2017 hervatten.

Klara Kooistra speelde haar laatste wedstrijd voor Quick 1 en nam afscheid met een publiekswissel.