Account
Logo
Zoeken
4.2 °C

VV Drogeham en Den Heijer verlengen samenwerking

do 12 januari 2017, 22.50 uur

DROGEHAM - VV Drogeham en Den Heijer verlengen samenwerking

Drogeham. Nico den Heijer blijft ook het volgende seizoen als hoofdtrainer aan de Voetbal Vereniging Drogeham verbonden, samen met de huidige assistent trainer/coach Hans Gellert.
‘We zijn uitermate tevreden hoe Den Heijer en Gellert de spelers de eerste helft van dit seizoen hebben begeleid. Het duo is onder moeilijke omstandigheden begonnen omdat het eerste team kort voor de start met het vertrek van een aantal spelers werd geconfronteerd.
Wij vonden het dan ook heel belangrijk dat eerst werd gewerkt aan de vorming van een samenhangend enthousiast team dat de supporters aantrekkelijk voetbal laat zien.

Dat is het duo ook gelukt. Het team heeft er keihard voor gewerkt om stand te houden in de poule. Drogeham staat op dit moment in de 5e Klasse B op een mooie 9e plaats en heeft al een paar verrassende uitslagen op haar conto staan. Nu kan weer verder gebouwd worden aan de toekomst van het team, waarbij ook de jeugd een uitdaging zal worden gegeven om voor het 1e team te willen spelen, aldus een tevreden bestuur.’


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkum

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM