Account
Logo
Zoeken
5.5 °C

WSG DraGor speelt gelijk tegen De Watervlo

ma 30 januari 2017, 14.50 uur

DRACHTEN - In de eerste periode was het direct duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren. De Watervlo maakte de eerste twee doelpunten, hierdoor was het gelijk duidelijk dat DraGor hard moest gaan vechten om een kans te maken. Magchiel Groen maakte het eerst doelpunt aan de kant van DraGor. Na een uitsluiting van een speler van de Watervlo kon Foppe de Haan de stand weer gelijk maken door de bal mooi achter de keeper langs het doel in te tikken.

De tweede periode ging in de zelfde lijn verder als de eerste periode. De scheidsrechters waren streng, dat zorgde voor veel uitsluitingen aan de kant van Watervlo. De broertjes Jelmer en Magchiel Groen wisten beiden gebruik te maken van deze uitsluitingen. Dit was helaas niet voldoende om de leiding in de wedstrijd te pakken.

In de derde periode was het eindelijk zover, DraGor wist de leiding te pakken in de wedstrijd. Door de stevige press in de tweede lijn door de Watervlo kreeg Dean Damstra twee keer mooi de ruimte op de midvoor positie en maakte daar ook dankbaar gebruik van door de bal achter de keeper te vegen. Ook hield Mitchell van den Adel het hoofd koel tijdens de man-meer waardoor hij en Magchiel Groen beiden konden scoren.

In de laatste periode werd helaas de druk te veel voor DraGor. De kleine fouten in de verdediging werden direct afgestraft door de Watervlo. Het lukte DraGor niet om het spel van de derde periode voort te zetten en had moeite met scoren. Dit zorgde ervoor dat de Watervlo weer bij kon komen en DraGor de overwinning uit handen heeft genomen.

Eindstand: 12-12

Doelpuntenmakers: Magchiel Groen 4x, Mitchell van den Adel 4x, Dean Damstra 2x, Foppe de Haan 1x, en Jelmer Groen 1x.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.2%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
29.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!