Account
Logo
Zoeken
5.8 °C

Kans op lijfsbehoud nihil voor WSG Dragor heren 1

zo 5 februari 2017, 15.54 uur

DRACHTEN - In het eerste weekend van februari mocht DraGor het opnemen tegen Swol 1894. De vorige keer tegen Swol 1894 werd er met 14-10 gewonnen. Om nog enige kans te houden om ook volgend seizoen in de tweede klasse uit te komen moest er gewonnen worden.

De eerste periode begon voor beide partijen stroef, aan beide kanten werden kansen niet afgerond. De score werd pas geopend doordat Swol 1894 een penalty benutte. Deze 1-0 was ook de tussenstand na de eerste periode. De tweede periode leek in dezelfde lijn verder te gaan als de eerste periode. Wederom moest er een penalty aan te pas komen om de score te openen. Swol 1894 benutte deze penalty en wist nogmaals drie keer te scoren. DraGor kon een overtalsituatie benutten. Tussenstand tweede periode 5-1.

In de derde periode verzuimde DraGor om de aansluitende treffers te maken. DraGor kon tweemaal het net vinden tegenover Swol 1894 die nogmaals een treffer kon maken. Tussenstand periode 6-3. Pas in de vierde periode kon DraGor enkele stoten uitdelen door twee treffers achterelkaar te maken. Swol 1894 was niet van plan om DraGor op gelijke hoogte te laten uitkomen en wist de marge weer uit te bouwen naar 2. Vervolgens konden de heren uit Zwolle de voorsprong uitbouwen naar 11-6.

Doelpunten gemaakt door: Magchiel Groen 3x, Mitchell van den Adel 2x en Dean Damstra 1x

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie








regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe