Account
Logo
Zoeken
10.9 °C

© WâldNet |  Op dit moment heeft De Beddenkamer een grote partij nieuwe matrassen opgekocht waar allemaal in ieder geval 40% korting op zit

40% korting op matrassen bij De Beddenkamer

do 9 februari 2017, 21.45 uur

DOKKUM - De Beddenkamer aan de Zuiderschans 1e in Dokkum is twee en een half jaar geleden begonnen en kan terugkijken op twee zeer vruchtbare jaren waarin het assortiment inmiddels verdriedubbeld is. Er is geen nee te krijgen op het gebied van bedden, matrassen, bedtextiel en accessoires.

Dezelfde dag slapen
"Gemiddeld genomen slaapt de klant dezelfde dag nog op het nieuwe bed/boxspring of matras. Standaardartikel niet op voorraad? Dan leveren we het ongeveer binnen 2 weken bij u thuis.", zegt eigenaar Bart van Bezooijen. "Als men een bijzondere smaak heeft of speciale aanpassing wenst, duurt het soms iets langer, maar maximaal vier weken."

Grote partij matrassen
Op dit moment heeft De Beddenkamer een grote partij nieuwe matrassen opgekocht waar allemaal in ieder geval 40% korting op zit. Een matras van bijvoorbeeld € 500,- gaat nu weg voor € 300,-. "Er zitten echt hele mooi matrassen bij", zegt de eigenaar. "Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat onze reguliere handel in boxsprings, maatmatrassen en alle andere artikelen gewoon doorgaat", voegt hij daar aan toe.

Ook voor de partij handel die opgekocht is geld 3 jaar garantie! Net zoals op al onze producten 3 jaar garantie zit.

De wens van de klant
De wensen van de klant staan centraal bij De Beddenkamer. "Een bed met of zonder hoofd- of voetenbord? Geen probleem", aldus Van Bezooijen. Ook een op hoogte gemaakt hoofdbord behoort tot de mogelijkheden. Dat geldt ook voor het uitgebreide assortiment aan bedtextiel. "Een kussen met of zonder neksteun, hard of zacht; wij hebben het allemaal."

En natuurlijk niet te vergeten een uitgebreide keus in dekbedovertrekken van diverse merken waaronder Damai en Conderella.

Facebook
"We hebben de afgelopen twee jaar zeer veel tevreden klanten gehad", kijkt de eigenaar terug. "Dat is onder andere te zien aan de recensies die we krijgen op onze Facebookpagina."

Meer informatie over De Beddenkamer op www.debeddenkamer.nl, maar houd Facebook ook in de gaten voor de snelste en actueelste aanbiedingen! "De koffie staat klaar voor iedere klant!"

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
68.4%
Ja, op aanvraag  
13.8%
Nee  
17.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk