Account
Logo
Zoeken
11.3 °C

Verwarring op de brug door knipperlichten

do 23 februari 2017, 18.47 uur

BURGUM - Urenlang stonden donderdagavond de slagbomen en palen van de brug van Burgum te knipperen. Dit zorgde voor het verkeer voor veel verwarring. Diverse automobilisten besloten te wachten omdat ze dachten dat de slagbomen mogelijk dicht zouden gaan. Daar was geen sprake van en na een tijdje besloot iedereen dan weer door te rijden.

De storing is vermoedelijk ontstaan door de storm die door de provincie raasde. Rond 19.30 uur zijn er medewerkers langsgeweest om te kijken of ze het probleem konden verhelpen. Dat lukte niet en bij het oversteken van de brug werden de twee in hun voertuig pardoes nog aangereden door een automobiliste die een stukje achteruit reed. Rond 20.30 uur is een medewerker van Allewijnse vast komen te zitten met zijn busje in de berm. Een ander bedrijf is ter plaatse gekomen om de gestrandde medewerker te helpen.

De provincie Fryslân laat deze site weten dat er een onderhoudsmonteur onderweg is om het probleem te verhelpen. Naar verwachting zullen de lichten in de loop van de avond doven. Rond 22.00 uur was het probleem donderdagavond nog niet verholpen in elk geval.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
68%
Ja, op aanvraag  
14.1%
Nee  
18%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk