9,4 °C

De Kus van de Spinvrouw

LEEUWARDEN - De Kus van de Spinvrouw is een theatervoorstelling van regisseur Gooitsen Eenling, die het verhaal vertelt van twee gevangenen die lange tijd tot elkaar veroordeeld zijn. De één zit vast vanwege zijn politieke ideeën, de ander omdat hij deel uitmaakt van de LHBTIQ+-gemeenschap. Hoe verhoud je je menselijk tot elkaar wanneer angst en vooroordelen regeren? De voorstelling speelt in de periode rond Roze Zaterdag die in de Gemeente Leeuwarden uitbundig gevierd wordt en moét worden. Het verhaal over tegenpolen die tot elkaar veroordeeld zijn gaat immers over ons allemaal. Met elkaar zijn wij eveneens tot elkaar veroordeeld, zeker in dit unieke tijdperk. Dit stuk biedt voor jong tot oud inspiratie over hoe je dat kunt doen: samen leven. Dat is bijzonder nodig in een tijd waarin afstand, eenzaamheid en isolatie meer dan ooit de actuele thema’s zijn.
Bestel gauw je tickets! De Kus van de Spinvrouw speelt op 1, 2, 3 (uitverkocht), 9, 10, 13, 14 en 15 oktober op locatie bij Letsgothere aan de Heliconweg 60 in Leeuwarden.
De Kus van de Spinvrouw wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Leeuwarden, Het Nieuwe Stads Weeshuis, NUT Leeuwarden en Kenniscentrum Discriminatie & Diversiteit Tûmba.

Waar:Heliconweg 60 (There)
Plaats:Leeuwarden
Datum:15-10-2021
Aanvang:20.30 uur
 

De Kus van de Spinvrouw

Dekusvandespinvrouw@gmail.com
Leeuwarden
 
Ga naar website
 
9,4 °C
12 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.