10,4 °C

Fryske Mearkes (sprookjes)

HARKEMA -
Weet jij waarom varkens met hun snuit in de modder zoeken, hoe het af liep met de oude hond of waarom beren geen staart hebben? Kom in de herfstvakantie naar De Spitkeet en ontdek deze en nog meer andere mooie sprookjes uit de Friese Wouden.

In de herfstvakantie van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur worden er bij Themapark De Spitkeet weer leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Uiteraard zijn ouders en grootouders hierbij ook van harte welkom.
Je kunt de middag beginnen met een leuke poppenkastvoorstelling (deze voorstellingen beginnen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Voor de voorstellingen geldt vol is vol. Je kunt ook over ons mooie park op Friese Mearkes ontdekkingstocht langs de huisjes. Hierbij moet je letters zoeken om een puzzel op te lossen. Heb je nog genoeg energie na deze bezigheden dan kun je altijd nog even heerlijk in de speeltuin spelen of even met een glaasje ranja lekker uitblazen op het terras.

Entree voor kinderen en donateurs is gratis, deelname aan deze activiteiten (poppenkastvoorstelling + puzzeltocht) is 3 euro, volwassenen betalen de normale entreeprijs.

Waar:Openluchtmuseum De Spitkeet
Plaats:Harkema
Datum:19-10-2021
Aanvang:12.00 uur
 

Openluchtmuseum De Spitkeet

info@despitkeet.nl
0512840431
Harkema
 
Ga naar website
 
10,4 °C
12 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.