10,5 °C

Spokentocht Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG - In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 22 oktober 2021 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollumerzwaag. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze tweede spokentocht is “The Gates Are Open!”. Een zestal huiveringwekkende poorten staan wijdt open!! De demonen zijn in de duisternis echt overal en juist daar waar je ze niet verwacht!

De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grime team gevormd en ervaren acteurs gevraagd die verrassende acts gaan opvoeren tijdens de tocht!! Door middel van professionele grimeurs en eigen gemaakte kostuums ’s willen we er een bloedstollende horrortocht van maken. Ook de decorploeg is al van start met het maken van de verschillende sets die je tegen gaat komen tijdens de tocht!! Na afloop is er een gezellige afterparty in Café Prins in Kollumerzwaag tot middernacht.

Mee doen?
Om de grootste spokentocht van Friesland te organiseren, moeten ook wij helaas de CoronaCheckApp controleren. Startkaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. De start is groepsgewijs tussen 19.00 en 00.00 uur vanaf café Prins, Foarwei 77 in Kollumerzwaag. Maximaal 12 personen per groep. Deuren zijn open vanaf 18.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar in café & cafetaria Prins. Startkaarten kunnen ook via een privé bericht via onze Facebookpagina worden gereserveerd. Een startkaart kost slechts 6,- euro en op is op! De tocht gaat te voet en zal ongeveer 1,5 uren duren!! (5 km.) Dit mag je niet missen!!! (adviesleeftijd is vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico)

De horrortocht word georganiseerd door vriendengroep De Trekker uit Kollum, in samenwerking met Café Prins, onder regie van Renske & Erik Beets. Hou onze facebookpagina in de gaten!! (www.facebook.com/SpokentochtNoardeastFryslan).

Waar:Foarwei 77
Plaats:Kollumerzwaag
Datum:22-10-2021
Aanvang:19.00 uur
 

Beleef Kollum

info@beleefkollum.nl
0636183904
Kollumerzwaag
 
Ga naar website
 
10,5 °C
12 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.