9,6 °C

Huldiging Alyda Norbruis in Ureterp

URETERP - De paralympische Spelen in Tokio 2020 zijn weer voorbij. Wat heeft onze dorpsgenoot Alyda Norbruis weer een top prestatie geleverd. Een zilveren medaille op de tijdrit van 500 meter baanwielrennen in een tijd van 39,002 seconden, een nieuw persoonlijk record.Ze heeft in haar sportcarrière vanaf 2011 tot en met 2021 10 wereldtitels en 5 paralympische medailles gehaald. Een echte topsporter met veel doorzettingsvermogen.Deze geweldige prestaties van Alyda willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We willen haar dan ook gaan huldigen op vrijdag 15 oktober 2021.

Vanaf 15.00 uur gaat ze een rondrit maken door haar eigen dorp Ureterp vanaf mfc De Wier. We vragen alle inwoners om de vlag uit te hangen en langs de route te gaan staan. De route wordt bekend gemaakt op de website www.ureterp.frl en op de facebooksite van Plaatselijk Belang Ureterp.

Alyda houdt niet zo van bloemen, een knuffeltje in de auto “gooien” voor haar zou leuk zijn.

Om 16.00 uur arriveert ze bij mfc De Wier waar dan de officiële huldiging (alleen toegankelijk voor genodigden) plaatsvindt.De organisatie is in handen van kopgroep Alyda, wielerstichting Ureterp, Gemeente Opsterland, mfc De Wier en Plaatselijk Belang Ureterp.Waar:mfc De Wier
Plaats:Ureterp
Datum:15-10-2021
Aanvang:15.00 uur
 

Plaatselijk Belang

pbureterp@gmail.com
Ureterp
 
Ga naar website
 
9,6 °C
12 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.