9,5 °C

Poppentheater Alle Eendjes herfstvak.

FEANWâLDEN - In de herfstvakantie speelt Poppentheater Peterselie in De Schierstins in Feanwâlden. Poppenspeelster Marjanne Peters brengt op donderdag 21 oktober om 14.00 uur de voorstelling ‘Alle Eendjes’ voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Reserveren is aan te bevelen, vanwege de te verwachten drukte: info@schierstins.nl of tel. 0511-472937. Bij overboeking is er waarschijnlijk een tweede voorstelling om 15.30 uur. Ouders en grootouders die er ook bij willen zijn, zullen vanwege de overheidseisen een bewijs van inenting of recente test tegen corona moeten laten zien.´Alle eendjes´ is een interactieve vertelvoorstelling voor peuters en kleuters, met veel liedjes, begeleid op de gitaar. De voorstelling duurt 35 tot 45 minuten. We zien hoe een eendenkuikentje geboren worden en beleven mee hoe hij de sloot ontdekt. Het wordt een beetje te spannend voor hem als er een reiger over komt vliegen. Maar gelukkig is zijn mama in de buurt.

Poppentheater Peterselie is gevestigd in het Drentse Westdorp en gespecialiseerd in peuter- en kleutertheater. De voorstellingen zijn speciaal voor deze leeftijdsgroep gemaakt. Het theater van Marjanne Peters reist door het hele land met intieme interactieve vertelvoorstellingen met poppen, voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor volwassenen. Verder zijn er workshops op het gebied van poppenspel, en geeft Poppentheater Peterselie meespeelvoorstellingen.In de herfstvakantie biedt De Schierstins ook speurtochten aan voor kinderen.

Waar:De Schierstins
Plaats:Feanwâlden
Datum:21-10-2021
Aanvang:14.00 uur
 

Jaap van der Boon

info@schierstins.nl
0511472937
Feanwâlden
 
Ga naar website
 
9,5 °C
12 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.