9,5 °C

Concert Joost Wiersma & Elske DeWall

BURGUM - Eindelijk! Na bijna twee jaar geen concert van Fanfare Joost Wiersma te hebben gehad, mogen we dit jaar eindelijk weer van start. Mogen we op 13 november 2021 weer samen met u genieten van het feit dat we samen mogen komen voor een concert. Dit jaar zal het herfstconcert van Fanfare Joost Wiersma gehouden worden met niemand minder dan Elske DeWall. Het zal plaats vinden in ‘De Ikker’ te Burgum.

Elske DeWall is een Friese singer-songwriter, opgegroeid in Veenwouden. Haar handelsmerk is soulvolle nummers, waarbij er duidelijke invloeden zijn uit roots, gospel, folk en moderne country. Elske is een echte muzikante, die begon met muziek maken op de piano om vervolgens de saxofoon te gaan spelen. Later pakte ze de gitaar op om te ontdekken dat ze ook nog een erg goeie zangeres is. In 2019 heeft Elske een nieuwe stap gezet en liedjes geschreven met onder andere Alain Clark, Edwin Evers en Marcel Visser. Eind januari 2020 is haar eerste zelfgeschreven Nederlandse single uitgekomen.

Fanfare Joost Wiersma is een fanfare uit Jistrum, bestaande uit drie orkesten. Het herfstconcert is het jaarlijkse concert van het A-orkest van de vereniging. Het A-orkest komt uit in de eerste divisie en bestaat uit enthousiaste leden uit het noorden van het land. De fanfare is op dit moment in volle voorbereiding op het concert, waarbij vooruit wordt gekeken naar het Wereld Muziek Concours (WMC) van 2022. Tijdens dit WMC zal Joost Wiersma meedoen in de concertdivisie. Tijdens het concert zal de vereniging erg variërende muziek spelen. We gaan van “The Way It Is” naar “I Shall Love But Thee”, om zoveel mogelijk verschillende muziek te laten horen.

Het zal een avond gaan worden waarbij u kunt genieten van een gevarieerd programma, dus bestel snel uw kaarten! De kaarten kunnen besteld worden tot vrijdagavond 12 november 21:00u via de website: www.joostwiersma.nl. Ook kunt u hier meer informatie vinden over de verplichte CoronaCheck. Graag zien wij u op 13 november om 20:00u in de Ikker te Burgum om er samen een mooie avond van te maken!

Waar:De Ikker
Plaats:Burgum
Datum:13-11-2021
Aanvang:20.00 uur
 

Fanfare Joost Wiersma

rijanke@live.nl
Burgum
 
Ga naar website
 
9,5 °C
12 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.