12.3 °C

Mout Bierfestival

LEEUWARDEN - De gezelligste biertuin van Leeuwarden maakt van donderdag 17 juni t/m zondag 19 juni zijn debuut in het Vossepark.

Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, goede muziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden die we niet snel zullen vergeten.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Voor de complete brouwerslijst, kijk je op onze site!

Muziek
Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. Het gehele weekend zal de Platenbus een iconisch muziekprogramma draaien waarbij het verleden en heden samensmelten op de klanken van vinyl.

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals onze populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor deze workshops zijn later verkrijgbaar.

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega's en de vleeseters voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplanken. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om een bbq-pakket aan te schaffen (vlees of vega) om zelf te grillen op een van de aanwezige barbecues of grillplaten. Hoe vet is dat?

Openingstijden
Vrijdag 17 juni: 16:00 - 23:59
Zaterdag 18 juni: 13:00 - 23:59
Zondag 19 juni: 13:00 - 21:00

Waar:Vossepark
Plaats:Leeuwarden
Datum:17-06-2022
Aanvang:16.00 uur
 

Bas Wijnia

info@moutbierfestival.nl
0647082914
Leeuwarden
 
Ga naar website