22.5 °C

Joy Killed the Duke x Dirty Robot

LEEUWARDEN - Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij

Joy Killed the Duke
Joy Killed the Duke bestaat uit vier energieke idioten uit Utrecht. Sinds 2017 maken zij furore op de Nederlandse podia met een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals. Op het podium is de gehele band hyper energiek en is niets te gek. Met hun kleurrijke outfits onderscheidt de band zich bewust van andere bands in het genre, omdat afwijken van de norm de norm zou moeten zijn.

Dirty Robot
Dirty Robot is een driekoppige noise rock band uit Leeuwarden. Ze zijn luid, ze zijn noisy en zijn heel erg passief agressief in hun performance. Hierdoor laten ze duidelijk merken dat ze voor geen ene meter sporen. Ze kloten veel rond met hun geluid en proberen er natuurlijk voor te zorgen dat het nog viezer en vunziger klinkt, gooi bij deze cocktail een alien in de blender en je hebt voor grotendeels het geluid wel fatsoenlijk ingebeeld.

Zaal: NH Café

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:08-07-2022
Aanvang:21.00 uur
 

Neushoorn

info@neushoorn.nl
Leeuwarden
 
Ga naar website