17.3 °C

NH Café: INU INU x Moonloops

LEEUWARDEN - Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij.

INU INU
Deze Nederlands/Engelse dreampop band wordt sterk beïnvloed door de beste sounds uit de jaren 80, gecombineerd met de rauwe productie van moderne indie DIY-bands. Het viertal houdt hun muziek persoonlijk en dicht bij het hart en creëert op deze manier songs met een onderscheidend dromerig popgeluid. Van donker en melancholisch tot vrolijk en energiek, INU INU verkent een palet aan emoties en ziet de muziek als geslaagd wanneer deze gevoelens oproept bij de luisteraar. Met muzikale invloeden van The Cure, Radiohead, Toto, Duran Duran, Beach House, Tears for Fears en Slowdive. Onlangs kwam de single Astray uit, deze is van de EP 'gone astray', die dit najaar het daglicht gaat zien.

Moonloops
Moonloops is het alterego van de 21-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Gewapend met een in elkaar geslagen gitaar en een oude MacBook neemt ze in haar slaapkamer haar eigen liedjes op en produceert ze. Haar dromerige zang en ingewikkelde harmonieën versterken de poëtische en visuele teksten van haar liedjes, die een mix zijn van haar hoop, dromen en wensen. In 2021 won ze de Kleine Prijs van Fryslan, en momenteel werkt ze aan een nieuw album.

Zaal: NH Café

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:12-08-2022
Aanvang:21.00 uur
 

Neushoorn

info@neushoorn.nl
Leeuwarden
 
Ga naar website