15 °C

Meepraten over jeugdbeleid Dongeradeel

Publicatie: 14 jan 2007, 11.57

 

REACTIES

Tegen snuivende gekken valt toch niet te praten.....

granaet uit Dokkum

 

De zweep er over !!!!

teuvo uit Veenwouden

 

De twee voorgaande ben ik het niet eens. Als je iets wilt doen en klaar krijgen zul je op een gelijke hoogte moeten praten met de jeugd (meestal zijn het afgestudeerde hypocrieten die het wel even zullen oplossen)en alternatieven moeten bieden.

multi uit Buitenpost

 

@ Multi uit Buitenpost denk jij dat het help met zulke idioten te praten ?? http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/16182/Tractorbestuurder_ramt_supermarkt.html

teuvo uit Veenwouden

 

teuvo: Moet ik daar op ingaan. Er zijn ook psychopaten die een kind dood maken. Als deze wordt gepakt, krijgt hij ook nog een behandeling. En dan denk ik dat als er drank is in de man, dat dit nog wel zo goed is te behandelen als een kronkel in het hoofd hebbende.

multi uit Buitenpost

 

Ik geloof dat dit de kans bij uitstek is. Als je ziet hoeveel ellende er met de jeugd is, zeker de laatste tijd.
Je moet ze niet wegdrukken, er zitten ook veel talentvolle en intelligente jongens en meiden bij. Het zou zonde zijn om deze generatie als verloren te beschouwen want die volgt zal niet veel beter zijn.

En wie gaat jouw rolstoel drukken?

chemico uit Amsterdam

 

Praatstof genoeg dacht ik zo!!

breitwand uit Anjum

 

En dan krijgen wij (ouderen) ook nog de schuld,omdat de schatjes toch zo kansarm zijn,terwijl ze vaak te dom en/of te lui zijn om te leren. Maar wél eisen stellen! Die amerikaanse bootcamps zijn zo gek nog niet.Wel is het zo dat de jeugd vaak boet voor de slapjanushouding in de jaren70/80.

happysnail uit Dokkum

 

Trouwens besef ik heel goed dat dit maar een vrij klein percentage van de Dokkumse jeugd betreft.Verreweg de meesten kennen hun verantwoordelijkheden of werken ernaar toe.Er is met deze harde kern héél vaak gepraat,en zij hebben overal misbruik van gemaakt en doen dit nog steeds.De meeste Dokkummer jongeren doen hun best om er wat van te maken.

happysnail uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan