23.8 °C

Drachtster gestoken met mes

Publicatie: 17 mei 2007, 12.15

 

REACTIES

it ken ek nooit normaal

neophyte uit Sumar

 

ja leuk nacht van drachten vooral die leuke vervelende groepjes op straat met de broekjes op de knietjes en glazen op en onder banden van auto,s doen stoer hoor spreek je hun daar op aan met ons drietjes durven ze niet eens wat te zeggen politie staat waar ze bewust niks kunnen zien wat een helden daar in drachten en jongens trek jullie broeken eens op kun je in ieder geval weg lopen hahaha politie proviciat jullie kunnen er wat van ga lekker in de kroeg mee feesten

kelderganger uit zwaagwesteinde

 

En wat voor statement wil jij maken kelderganger??

lucine uit Drachten

 

idd kelderganger en et minste van alles is nog 75 % van die groepjes is buitenlander majah als et daar over gaat knijpen velen de ogen dicht~!

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

Tja,als je uit Zwaagwesteinde komt is iedereen buiten het dorp buitenlander he.
Is het nog steeds zo dat als een westereinder 'uit' gaat mem vraagt of hij de beurs,het paspoort,een schone zakdoek en het mes bij zich heeft?

age uit Uithuizen

 

ga jij wel eens uit age?alleen zondags zekers? je gereformeerde zonden inleveren iedere week......

virtualizer uit Burgum

 

mensen..

it uit Kollum

 

Even een tipje Virtualizer,geen kritiek hoor!
Wij Gereformeerden,tenminste de meesten en ik als meeloper dus ook,zijn sinds kort over/mee gegaan naar de Protestante Kerk Nederland.

"Wie denkt zonder zonden te zijn gooit zijn eigen ruiten in"

age uit Uithuizen

 

Wat heeft een steekpartij nu te maken met gereformeerd of met een rascist uit Zwaagwesteinde. Waar veel mensen komen gebeurt wel eens wat ,dat is jammer want ik denk dat de meesten die daar gisteren zijn geweest gewoon voor en gezellige tijd kwamen.

june uit Burgum

 

wat ik wil zeggen is dat er niks meer aan is om in drachten op stap te gaan en ik hoef het niet eens te zeggen waarom de reakties erop zeggen het al word allemaal even wakker snap nu waarom er veel gebeurd in drachten politie heeft er niks te zeggen en durven waarschijnlijk niks omdat er dan weer word gedicrimineerd en lucine hoop voor je dat jij niet op dit soort types valt zou jammer zijn

kelderganger uit Zwaagwesteinde

 

en june ben helemaal geen racist sterker nog heb het niet eens gehad over buitenlanders wil alleen leuk op stap zonder dat je om je auto moet vrezen en als de politie zo aanwezig wil zijn ook op de juiste plaats is en niet schijnheilig bij de leuke plaatsen staat voor mij niet weer op stap in drachten zijn veel leukere plaatsen

kelderganger uit Zwaagwesteinde

 

Kelderganger reacties nog een keer nalezen dan kom je er achter dat ik het in dit geval niet over jou had. Welke plaatsen?

june uit Burgum

 

june verkeerd begrepen sorry mijn excusus en plaatsen waar ze natuurlijk de vrouwtjes konden bekijken en die andere plaatsen hou ik voor mezelf zou gek zijn om ze te vertellen june zou keertje over de dijk gaan daar waar het wel leuk is

kelderganger uit Zwaagwesteinde

 

we leven in een vrij land june,of je dat nu wel of niet aanstaat,ieder mag zijn/haar mening geven.ieder mens denkt verschillend,is maar goed ook vind ik!en wat age en mij betreft,we zitten elkaar wel eens vaker zo tegen elkaar te doen.we gaan wel eens wat ver met de teksten,maar een excuus maken zijn we dan ook niet te beroerd voor.

virtualizer uit Burgum

 

kelderganger, even een tip: gebruik leestekens zoals punten en komma's. Het is nu moeilijk te lezen, en je lijkt wel op Kouwes van geenstijl :-)

rommie uit de Westerein

 

@ Rommie, dat wilde ik ook net vragen inderdaad! Om maar op de discussie in te gaan, ik denk dat in Drachten de 'buitenlanders' niet zo zeer het probleem zijn, vaak zijn het ook de beschonken, lompe mensen uit buitendorpen die zich niet kunnen gedragen!

er uit Drachten

 

die hebben er recht toe zich eens uit te leven gasten moeten zich gedragen

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

na nog 1 x dan: voorDRACHTEN is er maar 1 optie,en dat is geheel VLAKSCHUIVEN!!
heb er 10 jaar gewoont mijn dochter is er geboren dus weet echt waar ik over praat,helaas?

nic uit Veenwouden

 

dit is geen nederlandse les maar snelle reaktie al zou het niet misstaan dat deze gasten alleen de normen en waarden kennen . punt en lomp wiewaren nou lomp die met de broekjes op de knietjes laat me niet lachen stumpers zijn het en jammer voor de samenleving weer punt

kelderganger uit Zwaagwesteinde

 

Dankjewel voor je reactie Zwaagwesteinde, ik heb er hartelijk om gelachen. Ik heb medelijden met je, dat ook.

mr uit Drachten

 

kelderganger doe hast geliek.

riekje1 uit Zwaagwesteinde

 

twas een dikke puin hoop op de kade. om een uur of half 5 liepen wij naar buiten. werd er een jonge gepakt door zeker 10 man en in een hoekje gedrukt daar werd ie gwoon door geslagen en de politie was er wel maar daar niet.er raar. de sweer in drachten is gwoon kut. rond het einde van de nacht

tjeerdk uit mokum

 

Het is heel triest dat je tegen het einde van de nacht nog in Drachten moet zijn,terwijl je het zo'n k..dorp vindt.

age uit Uithuizen

 

Volgens mij zoek je die "rotzooi" ook op, want mijn kids zijn er ook gewwest en hebben het supergezellig gehad, zonder knokpartijen e.d. Ze hebben wel gezien dat er wat aan de hand was, maar zijn gewoon verder gegaan met plezier maken. Niet mee bemoeien, dat is het allerbeste. Veel geruzie komt gewoon door overmatig alcoholgebruik. De gevolgen daarvan komen later. Echt triest, dat gezuip tot je er bij neervalt. Wees zuinig op je lijf en geest!!! Je moet er nog zoveel mee doen.

dewittepraam uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan