10.4 °C

Zorgen over veiligheid binnenstad

Publicatie: 29 jun 2007, 1.22

 

REACTIES

Se matte net sa seure der ien Dokkum! Meitsje jim drok oer oare dingen. Ien Dokkum mat (en dot is it toch al) alles sa perfect!

In doarspbewenner!

aet uit Oosternijkerk

 

De hiele Breedstrjitte gjin auto's wer, de hiele wieke net.
It is in winkelstrjitte en minsken yn 'e auto gjin de oare kant mar om.

granaet uit Dokkum

 

En haal dan gelijk ook die bolders maar weg. Die dingen horen in een haven thuis. Menig fietser, voetganger en automobilist hebben er aanvaringen mee gehad. Daarbij: ze zijn ook nog 's FOEI-LELIJK!

richard uit Dokkum

 

nou haal die stomme blindenstrook er maar weer uit, ten eerste voldoet ie toch niet aan de europ. norm en ten tweede zorgt ie meer voor overlast dan dat ie nut heeft, ik ben zelf ondernemer in de binnenstad en heb nog nooit iemand gebruik zien maken van die strook (behalve popko dan) naar mijn mening over de balk gegooid geld, net als die havenbolders inderdaad en dat groepje oerang-oetangs op de markt....

mano uit Dokkum

 

Maar popko loopt niet met stok!
Die stroken stoppen ook ineens. Waar moet je dan heen?

En die bolders mogen inderdaad weg. Zo ontzettend lastig.

En dan mogen ze de borden wat duidelijker neerzetten, ik zie de laatste tijd veel auto's tegen het verkeer inrijden!

mano uit Dokkum

 

Er is ook altijd wel iets te zeuren, maar die blindestroken zijn een aafluiting. Alleen de fietsemakers hebben er baat bij, als je er op komt loop je een grote kans op een lekke band, of een schuiver. Verder is Dokkum natuurlijk heeelemaal TOP!!

mem74 uit Dokkum

 

Breedstraat helemaal autovrij zou de beste oplossing zijn,maar zal wel niet kunnen vrees ik.Sinds het verdwijnen van de ouderwetse stoep is verschil tussen wandel en rij gedeelte moeilijk te zien en veroorzaakt gevaarlijke situaties.In ieder geval de branieschoppers aanpakken die zonodig vrijdagavond en zaterdagmiddag met hun rotauto's daar moeten rijden.Hebben daar dan niks te zoeken.Blindenstrook helemaal weg is beste optie.Klint rot,maar voor die paar blinden alles aanpassen is kolder.

centraal uit Dokkum

 

Nee, het is verplicht om voor visueel gehandicapten de straten in te richten, net als voor rolstoelers. Alleen is het inderdaad niet goed ingericht hiervoor.

Wat betreft de jaloezie van een dorpsbewoner, die lijkt me volkomen misplaatst.

chemico uit Amsterdam

 

ach dat stomme boere dokkum kan de bulldozer wel helemaal in

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

ben ik roerend mee eens ,plat met die rotzooi daar . ik ben er eens op zondag geweest toen ik er met de boot was maar er was totaal niks te doen ,wat een dooie boel daar

burgummer uit Burgum

 

die stroken zijn vevelend ja

terrorjanneke uit Dokkum

 

He burgummer en zwaagwesteinde, op zondag is het rustig want dan zijn de winkels gesloten. Ga me nou niet vertellen dat in burgum de winkels op zondag open zijn. En die stinkfabriek daar bij jullie is het enige dat PLAT moet. Maak een Dockummer niet kwaad door zijn prachtige stadje te beledigen, hoeft niet!!

mem74 uit Dokkum

 

Wat kunnen mensen toch zeuren .. waldnet kan beter geen reactie's meer laten zetten, toch alleen maar gezeur!

siske uit Dokkum

 

en altyd van die mongolen buiten dokkum ook nog wel

siske uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan