Logo
Zoeken
Zoeken
4.8 °C

Jongens luisteren niet naar politie

Publicatie: 19 aug 2007, 13.22

 

REACTIES

ik heb het gehoord het is de laatste tijd erg onrustig

sietse33 uit heinekenstad

 

Boege of Baste

sjoerdjan uit Dokkum

 

he hoe kan dat nou? het is toch altijd de jeugd uit het vogeland die de boel verziekt? nu zie ik ineens dat het jeugd is buiten dokkum vandaan! Ik wacht nu echt effe af hoe de kritischie hier op deze site er nu een wending aan kunnen geven dat het toch de schuld van de jeugd uit het vogeland is.

bas uit Dokkum

 

@Bas, Je moet niet van dat domme praat voeren, zeker last van een kater of niet!

Het was zeker onrustig vanacht, beide jongens hadden wat teveel gedronken.

bouvierfrieland uit Dokkum

 

He @bouvierfriesland bepaal jij wat ik wel of niet moet zeggen? Kijk zulk soort tuig als jij vind het blijkbaar nodig om mensen ergens van te beschuldigen, want waarom denk je dat ik een kater of zoiets heb? je kent me niet eens dus over dom praat gesproken!

bas uit Dokkum

 

@bas , en waarom mag jij de jeugd uit het fugellân dan wel beschuldigen ??

rinse uit Dokkum

 

Quote: het is toch altijd de jeugd uit het vogeland die de boel verziekt?

@ bas

vooroordelen voeren ben je wel goed in zeker? denk eerst maar eens na wat je zegt! dan met dat domme praat beginnen

turboman uit Dokkum

 

@rinse als je goed leest beschuldig ik de jeugd uit het vogeland niet maar heb dat juist zo neer gezet om te laten zien dat dus niet altijd de jeugd uit het vogeland zich overal aan schuldig maakt in tegendeel zelfs maar dat ze wel heel vaak (onterecht) de schuld krijgen.

bas uit Dokkum

 

@Qute Ook voor jou: het is niet mijn bedoeling om te veroordelen. sterker nog ik ken met de meeste jongens in het vogeland heel goed opschieten en heb nbooit problemen met ze. lees het stukje nou nogeens over misschien begrijp je nu beter hoe ik het bedoeld heb. het is toch zo dat de jeugd uit het vogeland meestal overal de schuld van krijgt?

bas uit Dokkum

 

sorry bedoelde dus nietquote maar turboman

bas uit Dokkum

 

Ja sorry ik ben het met je eens ik leesde het bericht wat verkeert.

turboman uit Dokkum

 

haha wat een reacties en zo begint het nu ook als een ploegje jongeren bij elkaar staan als ze elkaar niet begrijpen en de een geeft de ander de schuld en dan komt er ruzie.

hillie uit Zwagerbosch

 

Hillie, je haalt me de woorden uit de mond, maar hier zijn er in ieder geval nog een paar die "sorry" durven te zeggen dat ze het niet begrepen hebben.

quizspel uit Twijzel

 

het zijn gewoon snotneuzen en die geen goeie opvoeding krijgen,want wie laat zijn kinderen nog zo laat op straat.wij hebben ook wel dingen gedaan maar het werd wel afgeleerd en dan praat ik over 17 jaar terug maar de jonge broekjes van tegenwoordig die doen maar waar ze zin in hebben.ze hebben teveel vrije tijd en dan krijg je die dingen was vroeger wel anders.en als je niet over drank kunt moet je het niet nemen.

quizspel uit Dokkum

 

is helemaal goed hoor turboman. ik ben dr ook niet kwaad om hoor. ik had het er ook wel een beetje erg kriptisch neergezet. maar de stelling van mijn stukje is gewoon dat ik me dr vaak aan erger dat bepaalde mensen of groepen erg snel in een bepaalde hoek worden gedrukt. en de jeugd uit het vogeland is de laatste tijd een van die groepen. maar ik vind je reactie van 15,26 echt tof! turboman!

bas uit Dokkum

 

Het is altijd muizen in dokkum met die stomme boeren.

durkuitzwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

haha helemaal met hillie eens zoals ze hier aan het praten zijn doen ze daar ook maar gebruiken dan niet alleen hun mond en omdat er meer omstanders bij zijn, bieden ze geen excuses aan denk ik.

ikke76 uit Burgum

 

Hillie, je haalt me de woorden uit de mond, maar hier zijn er in ieder geval nog een paar die "sorry" durven te zeggen dat ze het niet begrepen hebben.

quizspel uit Twijzel

 

Kwek kwek, hé Bas, ik zou er maar om denken, met je "kryptisch" geschreven epistels. Voor je het weet, gooit één van je Fugellân vriendjes een steen door je ruit, of rijden ze met een trekker bij je naar binnen, of pleuren ze een lawine-pijl door je brievenbus.
Als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan. (vraag maar aan Happysnail)
Er zijn nl. mensen, die niet weten wat sarcasme is, en deze mensen deinzen er niet voor terug 's nachts even bij jou langs te komen, in het Fugellân.

frutsel uit Dokkum

 

He frutsel, jou reactie is nou precies wat ik bedoel in mijn opmerking van 16,25 uur.
Dr zijn altijd mensen die het blijkbaar nodig vinden om mensen of groepen in een bepaalde hoek te drukken.
maar toch bedankt voor je waarsachuwing mocht er vannacht een steen door mijn raam vliegen of een traktor mijn gevel rammen mag ik jou dan vragen om me te komen helpen de troep op te ruimen frutsel?

bas uit dokkum

 

Ik wil er alleen maar mee zeggen, bas, dat er tussen de jeugd uit het Fûgellan, best wel rotzakjes zitten. Neem nou die cafetaria bij de Poiz.. Deze man heeft na hard werken, zijn zaakje leuk verbouwd. Maar gegund was het hem niet, want nog voor de opening lag er al een steekpaal door zijn ramen. De jeugd uit het Fugellan was hiervoor (ook) verantwoordelijk. Zonder reden, gewoon "stoer" doenerij. Zo zinloos.. zo kansloos. Ik zeg niet dat ze allemaal zo zijn, maar ze zitten er zeker bij

frutsel uit Dokkum

 

Dat er ook in het fûgellan dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen ben ik helemaal met je eens maar dat is niet alleen in het fûgellan het geval maar dat zie je volgens mij overal en ook niet alleen in dokkum! Waar ik me het meestal aan erger is dat er een paar raddraaiertjes zijn en dat vaak de hele jeugd in het fûgellan dr op aan gekeken wordt! en dat is onterecht.

bas uit Dokkum

 

laat ze maar komme allemaal

zwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

Aah stelletje is het ook he.

lisette uit Dokkum

 

gesellig boel hier, ik weet wel dat de jeugd uit fugellan wel bezig vast in de pon, en ze zijn er uitgezet,

mr ten onrechte beschuldigen valt wel mee, in de meeste gevallen zijn ze het gewoon, miss 1 of 2 keer niet,, en misschien moeten ze wel in un hoek worden gezet daar vragen ze ook om, ze zeggen zelf dat ze alles zijn, dus ja jammer dan, en als het elk weekend weer raak is, moet er toch us wat aan worden gedaan,,

2006holwerder2006 uit Holwerd

 

ik kan je vertellen dat er geen fugelan jeugd bij betrokken is geweest sterker nog deze twee jongens zijn inelkaar geslagen door laat ik het netjes zeggen geen van oorspronkelije inwoners van dokkum. helaas komt dat dus niet voldoende naar voren in dit bericht.

bas uit Dokkum

 

@bas Maar daar gaat het in dit bericht dan ook niet over. Er wordt alleen maar verteld dat er 2 jongens zijn opgepakt, die niet uit Dokkum kwamen.

Nu vertel jij zelf, dat er twee jongens waren die betrokken waren bij een vechtpartij. Deze kwamen uit it Fugellan.

Waarschijnlijk zijn deze jongens de confrontatie aangegaan, met de twee "andere" (niet oorspronkelijke dokkumers).

DUS, sensatie!! Mensen blijven kijken, en worden opgepakt Driesumer/Wouterswoudster?? Mede schuld fugeljeugd?

frutsel uit Dokkum

 

frutsel wat lees jij toch slecht! ik heb nergens gezegd DAT DE TWEE JONGENS UIT HET FUGELAN KOMEN! misscien kun je me dan even aanwijzen waar dat staat?
maar jij wekt zelf wel de indruk dat er jeugd uit het fugelan bij betrokken is met je opmerking van \"waarschijnlijk zijn de jongens de confrontatie aangegaan ..............
nogmaals jij hebt de stelling van mijn opmerking nog steeds niet begrepen frutsel. maar ik ga daar nu echt niet meer op in. heb ik in de vorige reacties genoeg gedaan!

bas uit Dokkum

 

frutsel, zonet had je allemaal kritiek op ons, maar nu lees ik opeens je verhalen over de wijken in Dokkum. Waarom oordeel je dan direct over ons als het bij jullie ook niet okay is?

rommie uit de Westerein

 

Dit lijkt heel erg op een bericht van 5 aug toen een stoer mannetje ook niet wilde luisteren. Hij moest toen maar voelen. Maar als het nog een keer gebeurt dan ga ik nog denken dat het aan de politie ligt...

spoek uit De Valom

 

praatjes allemaal, mensen die het niet hebben gezien moeten er ook niet over gaan lullen, en er waren geen mensen uit het fugelan betrokken , want deze mensen kwamen toevallig buiten dokkum weg dus!

goldrush uit Dokkum

 

helemaal met je eens goldrush. heb jij het zien gebeuren? ben ikbest benieud naar. want de ene jongen die dr bij nbetrokken was heeft er zoals het nu lijkt minstens een hersenschudding aan over gehouden. hij is inelkaar gemept door een allochtoonse jongen en daarna heeft ook de politie nogal hardhandig opgetreden. ipv dat er een arts oid gewaarschuwd werd.

bas uit Dokkum

 

@bas, jij zegt, dat er twee jongens uit het fugellan inelkaar zijn geslagen.

(letterlijk zeg je: ik kan je vertellen dat er geen fugelan jeugd bij betrokken is geweest sterker nog deze twee jongens zijn inelkaar geslagen door laat ik het netjes zeggen geen van oorspronkelije inwoners van dokkum)

Of bedoel je, dat de twee opgepakte jongens inelkaar gemept zijn door een paar anders gekleurde medelanders?

@rommie, jullie happen zo lekker. En dat het hier "ok" is, heb ik niet gezegd.

frutsel uit Dokkum

 

bist wer oan 'e gong frutsel?
Moat der wer diskriminearre wurde.
aso

jittikpisser uit Twijzelerheide

 

@Jittikpisser, nee, ik kom uit Dokkum, discrimineren laat ik leven aan de personen in Dantumadeel over.

Stelletje vieze rascisten daar...

frutsel uit Dokkum

 

precies frutsel zo bedoel ik dat

bas uit Dokkum

 

Ze zullen er wel om gevraagd hebben. Driesum/Wouterswoude=Dantumadeel, zoals gezegd, rascistische bende daar.

frutsel uit Dokkum

 

Alles maar wat beschuldigen is makkelijk ofniet

bagpipe uit Burgum

 

Wie niet horen wil moet maar voelen!!
Men diend aan de wet te houden!
Gelukkig treed de politie dan in dat geval op.Zou anders een dikke oorlog hier worden als dit niet gebeurde

kikker uit rohel

 

@Bagpipe hast gelyk.

june uit Burgum

 

mensenkinderen wat een gelul en over iets waar je zelf niet eens bent bijgeweest.
Trek de wijde wereld in en wordt journalist dan kun je lullen.

suzan uit Dokkum

 

@"Frutsel", je bent ook werkelijk zo dom en zo gestoord als een toeter. In een eerder topic word je beledigend omdat ik clean leef, nu heb je het er over dat ik zogenaamd dronken ben. Wie het nog snapt..., maar het geeft niet; je doet jouw reputatie weer alle eer aan. Als je jezelf nou eens "Frustel"- van "gefrusteerd"- ging noemen? Vind ik erg gepast.

happysnail uit DOKKUM

 

@bas, de 2e jongen die opgepakt is is niet inelkaar geslagen door azc'ers.
Hij zocht ruzie met andere mensen, maar is hard handig door een gefrustreerde politieagent de auto in gewerkt.
tevens als Goldrush was ik erbij! Dus ik weet waar ik over praat :P

bouvierfrieland uit Dokkum

 

Etterbakjes pak je op. Waar ze vandaan komen maakt me niets uit. Als het maar gedaan wordt. Denk alleen dat ze waarschijnlijk weer te weinig mensen hebben opgepakt...

juistja uit Dokkum

 

Ik hou het toch liever op Frutsel, glibberige vriend! Hoe kan IK jou nou beledigen. Jij met je zelf-medelijden. Slechte jeugd, verslaafd aan drank/drugs, vrijwilliger bij een voorlichtingsdienst, als illegale poolse arbeider, asperges plukken in je verpestte jeugdjaren, je vader met zijn agresieve buien. Wat jij allemaal al niet hebt meegemaakt, is niet te geloven. En dan wil je beweren, dat IK jou beledigen kan??

Nee, jochie, dat doe je helemaal zelf. Aandachttrekker, en steuntrekker.

frutsel uit Dokkum

 

Frutsel wat bist dochs in eng mantsje. fascist.

june uit Burgum

 

Frutsel mat nei dokter om pillen want die sa oerspannen as it mar kin!!!!

bekje uit Kootstertille

 

Fan dy kin ik 't no wol ha, hear june.. Dus, ik bin in oerspannen fascist. 't sil wol sa wêze. Bin bliid dat hjir te lêzen, en net op in forum wêr t minsken sitte mei hun folle ferstân.

Alles wat ik hjir skriuwn ha, hat Happysnail sels yn'e groep smiten. Hy skint nochal trots te wêzen op syn mislearre libben. Wa bin ik, om him dizze bekentheid te ûntsizzen?

Happysnail heeft er geen problemen mee zijn vuile was aan iedereen te laten zien, ik help graag mensen, dus niet zeuren.

frutsel uit Dokkum

 

frutsel hat seker deis neat te dwaan,allinig maar wot op waldnet sitte te reageren,gjin oant wurk.

durkuitzwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

Wat tinkst wer at ik mei bezig bin, durkje. Ik ha 't fierstene drok mei reageren op waldnet, om te werken. En do, wat hast sto sa al by t ein? Dêr by jimme yn'e westerein bin t ek net sokke hurde werkers hear, tink earst mar es oan die sels, foar'st de bek iepen skuorst.

frutsel uit Dokkum

 

Trouwens, "Frutsel"is een vrouw. De manier waarop zij ieder topic verziekt en mensen beledigt zegt enig en alleen iets over haar. "Frutsel" is een heel kwalijk iemand die bovendien gewoon te dom is om inhoudelijk te reageren; het staat in het archief stijf van de voorbeelden dat zij alles besmeurt waar zij zich mee bemoeit.Zij heeft mazzel dat niemand hier haar ware identiteit kent, anders was het niet zo best met haar.Het enige waar dit soort respect voor heeft is een draai om de oren.

happysnail uit Dokkum

 

Ach gut, spuit elf is ook weer wakker geworden.

frutsel uit Dokkum

 

@tfrutsel.ik beuligje mie dea ien die rottige bouw,dus sit net hiele dagen thuus,ik woe wol ot et sa koe.

durkuitzwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

@durkutdewesterein, Dan hiest mar in fak leare moatte. Dan hie 'st no miskien lekker ergens sittend wurk dwaan kint of sa. Hiest ek net sa beuligjen hoeft, yn dy rottige bouw.

frutsel uit Dokkum

 

Whaha, neffes mie matte ze maar 1 of oar ruzie forum iepenje, wearst elkoar beledigje kist:P

bouvierfrieland uit Dokkum

 

@t frutsel.ik kin net lere,dus don folt et net ta.meesken uut de westreen binne net sa toek he,sese ze.

durkuitzwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde

 

durkuitzwaagwesteinde uit Zwaagwesteinde zondag 19 augustus 2007
16:46 uur
Het is altijd muizen in dokkum met die stomme boeren.


ik ha tog ljefer boeren don messestekkers !!!

annpow uit Damwald

 

wat stelletje racisten?? slaat ook nergens op

ik ken die jongens en die anderen zochten ruzie hun kwamen op voor hun vriendn..
zouden jullie denk ik niet doen zeker?? want het is fout oooh :O:O

jacob884 uit DRIESUM!!

 

ja jong ik wie der ek bij en die oaren zochten lijen en don kinne se dot krije maar siekje de oare keer een pear oaren dit is net sa gesoen fjar jim maar jim kinne et sa krije ot jim wolle

doffer uit Driesum

 

Nog meer taaltalent. Deze keer uit Driesum!!! Gezellig, kom erbij!!

frutsel uit Dokkum

 

uche. ha jim nx betters te dwan?

siebregtsje uit Westergeest

 

jawol jonges ien opleiding hi.
die lijen siekje even ow leere now
wol net sa snel lukke maar ooit wut et wol es wot mij die jonkjes.

doffer uit Driesum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan