Logo
Zoeken
Zoeken
3.9 °C

Ongeval op Lauwersseewei R'geest

Publicatie: 2 okt 2007, 17.08

 

REACTIES

Sterkte voor de bestuurster.

ik weet niet hoe andere waldnetlezers het vinden, maar ik begin dat gedoe over golfjes etc zo langzamerhand stront zat te worden! even een geinige opmerking plaatsen is leuk en moet kunnen maar dit is echt irritant.

bas uit Dokkum

 


Het wordt hier alleen maar drukker bij de aanleg van de toekomstige Centrale As ........

trijekwat uit Veenwouden

 

En die Fiat Seicento is een Fiat Cinquecento. Foei Waldnet!!

waldpiek uit Twijzelerheide

 

Hupsakee, weer de Lauwersseewei!

m4rk uit 0511

 

@Bas, wat is er nou grappig aan een VW-Golf?

Het feit, dat er meestal kaalkoppen, met een pet op, achter het stuur zitten?

Het feit dat ze zeer regelmatig betrokken zijn bij een ongeval?

Het feit dat ze altijd te hard rijden?

Het feit dat het lelijke auto's zijn?

Nou ff serieus, Bas. Waarom mogen er geen automerken worden genoemd, in een artikel? Of is dat kwetsend voor de bestuurders? Als mijn volvo betrokken raakt bij een ongeluk vind ik het niet erg dat ze dat vermelden.

frutsel uit Dokkum

 

@ Frutsel, Als er een volvo bij betrokken is, dan vermelden ze dat niet eens, alleen maar VW

fcknudde uit Burgum

 

frutsel natuurlijk mogen dr wel automerken genoemd worden maar het gaat zo langzamer hand niet alleen het noemen van een auto merk maar het gaat er meer om een bepaalde groep autorijders (golfrijders) elke keer negatief in het dag licht te stellen en als dat een par keer gebeurd vind ik niet erg maar dit gaat nu al tijden zo en ik begin dat gewoon irritant te vinden. niet iedere golf bestuurder is een assosiale rijder associaal rijgedrag komt zie je bij alle automerken (ben zelf geen golfrijder

bas uit Dokkum

 

wat hebben jullie met gofl

claudokus uit oosterwolde

 

@fcknudde, Over het algemeen, wordt er bij een aanrijding vermeldt welke auto(s) er bij zijn betrokken. Niet altijd, maar wel heel vaak.

@Bas, golfrijders ZIJN ook vaker betrokken bij ongelukken. Misschien komt dat omdat het goedkope, dus aantrekkelijke, auto's zijn voor jeugdige, onervaren rijders.

De manier waarop Waldnet haar nieuws verslaat, stoort mij niet. Maarja, dat is mijn persoonlijke mening. Er zullen wel meer groepen zijn die zich door Waldnet benadeeld voelen, dnk ik.

frutsel uit Dokkum

 

@frutsel dr rijden natuurlijk ook heel veel golfjes ja is voor veel mensen een betaalbare auto die degelijk is en als dr meer van rijden is de kans ook groter dat ze bij een aanrijding betrokken zijn. En ik heb ook helemaal niets tegen de manier waarop waldnet haar nieuws verslaat, in tegendeel zelfs alleen stoor ik me zo nu en dan aan bepaalde reacties van de lezers. Ik heb gewoon het idee dat er hier vaak mensen op reageren met de bedoeling om anderen te kwetsen en de zaak op te ruien!

bas uit Dokkum

 

@bas, reacties van lezers.... daar zou ik me niet teveel van aantrekken. Het is voor veel mensen hier gewoon een sport/hobby zoveel mogelijk reacties uit te lokken. Vaak zijn de meningen die men geeft, niet eens hun werkelijke mening. 't Is dus idd waar dat veel lezers erop uit zijn, "de zaak op te ruien". Kwetsende reacties worden vaak wel verwijderd, tenzij het (BEPAALDE) Zw'eindelergeiders aangaat, die mag je voor van alles en nog wat uitmaken.

Maar die vragen er dan ook zelf om.

frutsel uit Dokkum

 

niet zeuren kom er zelf ook vaak genoeg langs en moet ook vaak in de remmen er is maar 1 optie rotonde en bij de zandbulten ook 1 dat spaard weer mensenlevens maja de regering geeft het liever uit aan andere domme beelden en zogenaamde kunst

gsiclubcomanjum uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan