Logo
Zoeken
Zoeken
8.2 °C

Klachten rond Frysker aangepakt

Publicatie: 4 okt 2007, 13.16

 

REACTIES

Het zitcomfort voor de chauffeur gaat men verbeteren.Meer ruimte dus.Na deze verandering kunnen er nog maar 5 passagiers mee.Ja,dat heb je met een konijnenhok op wielen he.Te weinig ruimte!!

centraal uit Dokkum

 

En hoe gaan ze het dan oplossen de komende maanden met glad wegdek, dan was de bus toch te licht? Wat willen ze dan doen?

terrorjanneke uit Dokkum

 

Hehe niet best... netzoals s'ochtends vroeg lijn 62, ook van die stomme kleine fryskers stampvol en dan s'avonds(geen scholieren) zie je zo'n grote stadsbus rijden op lijn 62

HOE STOM IS DAT?

tjerky uit Burgum

 

welke chauffeur durft zich nou te vertonen in zo,o lelijk ding daarom moeten er geblindeerde ramen in

sietse33 uit heinekenstad

 

Bus te licht op de tsjillen ? Grouwe chauffeurs der op ride litte. As it hurd waait mar stienen yn de buse. It binne moaie lytse behindige bussen. Letter tige geskikt foar camperbou....

waldmantsje uit Hurdegaryp

 

Wat mij wel opvalt is dat die dingen heel snel optrekken en flink hard willen. Wat voor merk motor zit er eigenlijk in, weet iemand dat?

erwinvdwal uit Blije

 

Der sil wol net in Porsche moter ynsitte dochs?

boerke uit Hantumeruitburen

 

het is voor een goed oplettend mens duidelijk zichtbaar dat de FRYSKER een omgebouwde vw transporter is, motor 190 pk automaat, bij 80 per uur is het net of de achterkant wordt opgetild en naar links en rechts word gegooid. dus boerke ;) verre familie van porsche

wapstra uit Dokkum

 

Waardeloze dienstregeling met die fryskers. Zoals eerder als genoemd rijden die busjes in de "spits", s'ochtends en aan eind van de middag als er veel schoolkinderen mee moeten, en is er op de rest van de dag meestal een LEGE grote bus.
Waar zijn ze mee bezig.
Er worden gewoon halte's over geslagen als het busje vol zit, en er komt dan echt geen 2e bus om die kinderen wel mee te nemen.
Connexion. Plaats eens een vacature in de krant en vraag eens om een profesionele PLANNER.

watersport uit nes

 

ben het met watersport uit nes eens. die dingen rijden op de meest onzinnige tijden.

of die dingen moeten op normale tijden rijden of die omgebouwde ford courier's weg ermee.

watersport uit 't surhústerfean

 

en wij zitte er zeker lekker in, wat schuimrubber op de stoelen is ook niet verkeerD:P en wat ventilatie, zweet je kapot in de rot dinge

2006holwerder2006 uit Holwerd

 

De stoelen voor de passagiers zitten lekker zeker. Echt niet. Als je bij het raam zit, nou dan zit je ook echt half in het raam. Die stoelen zijn niet normaal, zo klein.

strawberry uit Anjum

 

die busjes zijn echt niet mooi en zitten dus ook echt niet lekker!
Ik heb al eens in zo'n busje gezeten zonder benzine of hij was door de velgen gezakt of de deur zat vast:s :D nee niet echt een verbetering.
En ze rijden inderdaad op de vreemste tijden

soepie uit hallum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan