Account
Logo
Zoeken
5.3 °C

Folgeren trots op nieuwe scholen

Publicatie: 21 september 2008, 12.05 uur

Reacties

rommie uit de Westerein

Mooie school, hopelijk wordt er ook veel aandacht besteed aan het Fries. Hopelijk wordt daar ook eens wat meer aandacht aanbesteed door de de gemeente Smallingerland en de ouders.

21-9-2008
lino uit Drachten

Een erg mooie school geworden.
Het is belangrijk dat kinderen goed onderwijs krijgen.
Dit keer een pluim voor de gemeente.

21-9-2008
marcel uit drachten

wat een gedrocht hebben ze in onze buurt neergezet ,een leerfabriek die op een industrieterrein een goede eerste prijs zou hebben gekregen.zo veel geld geinvesteerd en dan zo n goedkope oplossing van een boven verdieping,dit project is ons echt door de neus gedrukt,we hebben als burgers echt geen inbreng meer gehad zoals wel toegezegd was door de gemeente.oftewel de gemeente denkt nu echt geld te hebben bespaard,maar de toekomst zal het wel uitwijzen.

21-9-2008
ricky uit Drachten

@Marcel? Heb je kinderen op deze school? Had je ook last van de vleermuizen die de bouw hebben opgehouden. Ik persoonlijk heb ik goeie ervaringen met de scholen. 1000% beter dan de groep van het Anker die in een daglichtloze ruime hun lessen moesten krijgen en door alle bezwaren enz. kon daar ook geen verandering in komen.
En @Rommie; laten ze eerst tijd besteden aan de kinderen met een achterstand en daarna kom het Fries wel. Als er tijd voor is dan komt het fries wel aan bod.

21-9-2008
advertentie

roswita uit drachten

zeg marcel ben jij iemand die graag mag klagen terwijl je geen eens uitzicht hebt op de school
want de klagers wonen niet eens in de omgeving van de school
en voor de rest ben ik het helemaal met ricky eens
sterker nog voor de verbouw konden de vleermuizen zo de school in vliegen,zo verrot was de school

22-9-2008
marcel uit Drachten

laat een ieder in zijn of haar eigen waarde!!!!!!
dit is gewoon mijn mening,zoveel geld geinvesteerd in een nieuw gebouw en dan zo n bovenbouw,deze had veel mooier in hetzelfde metselwerk uitgevoerd kunnen worden.nu het is net zo n goedkoop loodsje van een industrieterrein wat er bovenop staat.het past totaal niet in de omgeving.die ze wel erg mooi hebben aangepast.

22-9-2008
ricky uit Drachten

Nee Marcel je had het over een leerfabriek en daarom de vraag of je kinderen op die school hebt.
Nieuwbouw had nog veel meer jaren wachten opgeleverd. In 2000 was het gebouw al niet meer ruim genoeg en dan na 8 jaar wachten eidelijk een goeie oplossing. Mijn kind in groep 8 weet niet beter dan dat er een noodgebouw nodig was of dat er gesloopt/verbouwd moest worden. Ben je ook even binnengeweest bij de opening? Inderdaad jij mag het niet mooi vinden maar begin dan niet over een leerfabriek.

22-9-2008
marcel uit Drachten

rick ik zou een heleboel hier neer willen zetten maar dat word toch altijd verkeerd geinterpreteerd,nee geen kinderen meer op de school,nee niet binnen geweest,zie al zo veel scholen van binnen,en groter is niet altijd beter,vandaar dat de toekomst dat maar uit moet wijzen

23-9-2008

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan