Twee Michelin-sterren in de Wâlden
Publicatie: 24 november 2009, 11.49 uur
Reacties
doe mij maar de snackbar, krijg je meer waar voor je geld.
En in den beginne van de bankrovertijd, waren er mensen blij dat ze deze ster kwijt waren. Kregen ze de tent beter vol.
domme typer die zelfde uit buitenpost!!
Ja dom zou je kunnen zeggen, maar jij begrijpt het alweer niet. Hoe dom ben je dan. Vraag maar eens aan mensen die bij de DSB 200000 euro hadden staan hoeveel die overhouden. Banken zijn rovers en Ned Bank en W bos zijn nog grotere rovers. Boeven zijn het. Miljaren uitgeven voor het in stand houden van hun vriendjes en de gewone belastingbetaler mag het weer ophoesten.
Waar ging het ook al weer over.
Oja die sterren.
Kom ik niet want als in uit eten ga wil in wel het gevoel hebben dat ik eten gehad heb en niet een bodempje die na het zien van de rekening er spontaan uit komt knallen.
Vermoedelijk zitten de meeste wâldnetlezers liever in een keet met een een flesje met rode ster dan in een restaurant met michelinster.
dom volk hier
die debiel uit buitenpost heeft nog nooit geweten waar hij het over heeft
Mooi voor 't personeel en eigenaar dat ze hun, felbegeerde, Michelin-ster hebben behouden. Voor deze mensen toch een fijne waardering van hun werk (of je er nu wel of niet wilt dineren).
Prachtig dat er twee van deze goede restaurants in de omgeving zijn. Cerveaux snapt er werkelijk helemaal geen snars van, wat een wartaal. Bij deze wil ik de restaurants feliciteren!
Gefeliciteerd Thom en Joukje en natuurlijk de rest van het personeel. Behouden is moeilijker dan hem krijgen.
Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.
Inloggen
Nog geen account? Meld je gratis aan