26.3 °C

Red De Sionsberg weigert gesprek

Publicatie: 18 mei 2012, 20.31

 

REACTIES

heb de brief gelezen en ja het lijkt wel als de friesland(nu acmeha)
de schone schijn willen ophouden en ander groep wil misbruiken om hun verdiensten te verbeteren
natuurlijk over de rug van de burgers
en de overheid schreeuwt wel maar bijt niet
ik heb er geen last van maar voor de omgeving daat is het goed k

jankip uit nijbeets

 

volgens mij is het altijd wel van belang om ergens bij te zijn waar je voor strijd, al dan niet voor een luisterend oor en nog meer informatie te krijgen. en wel of niet daar uw mening op te geven. maar misschien zie ik dat wel helemaal verkeerd?

wicked112 uit Leeuwarden

 

Nee, dat zie je goed, Wicked. Er wel bij zijn, en evengoed je kwestie duidelijk maken. Als dat van een figurantenrol klopt, dan blijkt dat dan toch wel en pleit dat toch voor de actiegroep? Slechte, gemakzuchtige actie,actiegroep, praten kan iedereen wel.

maan1 uit Gerkesklooster

 

Heben die mensen van de Friesland en ook Achmea zelf ook kinderen of hun kinderen,zo niet hoop dat het goed mis gaat,staan ze er net zo voor als wij.Maar waar gaat dat duure aperatuur naar toe van de cardiologie,dat wat de BURGERS bijelkaar hebben gespaard?of is dat ook al verdeeld onder de armen een beetje onder de rechter en een beetje onder de linker armen van de bonus hapers naar die wie het zo krap hebben.

moter uit Kollum

 

redt, de sionsberg,liggen volgens mij op de foute afdeling ,ik denk dat Nij Smellinghe de lakens nu uitdeelt

het is nog geen zomer ,dan zelf maar een laken mee nemen,

eksteroog uit Eastermar

 

begin opeens te twijfelen aan de naam "de friesland"; zou "de randstad" niet een betere optie zijn??

bastiaan uit Haema

 

Gesprekken voeren doe je altijd met twee partijen. Dit is nu wederom zo'n arrogante houding van die SPers van wij willen maar een ding en dat is openhouden en verder geen gelul. Nu die arrogante houding vast houden, meenemen naar de verkiezingen en weer staat de grotebekkenpartij buitenspel. En dit gebeurt ook hier. Strak omomkeerbare dingen en dan maar schelden. Dit, dat zus, zo. Maar naar de tegenpartij schreeuwen dat deze arrogant zijn en ondertussen zelf zo almachtig arrogant zijn dat zelf die sp onderbroek je nog afzakt.

dappered uit Heerenveen

 

dappered,men moet het ijzer smeden als het heet is,maar gezien deze luttele reacties ,kun je wel zien dat het vuur bij "red sionsberg" allang gedoofd is

eksteroog uit Eastermar

 

Er is een opening gemaakt, door wie maakt niet uit, ik weet het wel...maar. Maar om zo'n grote arrogantie te tentoonspreiden, van wij willen niet meer of het hoeft niet meer. Het is te triest voor woorden en daar maakt men zich en zet men zich voor in. Nu Dicht maar die hap, De friesland gooit nu maar alle deuren dicht en breek het spul daar maar af, ze willen niet anders die bonifatius hokkelingen. Kunnen heel wat huizen staan.

dappered uit Heerenveen

 

ksnap dr geen kut meer van ,

haagsterstreek uit jerrenfean

 

Hoezo Waldnet "weet u meer over het ziekenhuis, desnoods anoniem"?Ik lees deze oproep niet in de brief, dus dit is een opmerking van Waldnet.

Even duidelijk wat wordt hiermee gesuggereerd?

Dat er wellicht zaken gebeuren, in dat ziekenhuis, die `het daglicht niet kunnen verdragen???????`

Dat is , als `nieuwsmedium` een hele zware beschuldiging! Dat moeten jullie hard kunnen maken!
Graag even antwoord van de redactie!

jannes1 uit Uithuizen

 

Bovedien, de langste afstand Noord-Oost Friesland (Moddergat) - Leeuwarden is 38 kilometer.
Per ambulance moet, bij deze afstand, bij een "aanrijtijd" van maximaal 20 minuten, met een gemiddelde snelheid gereden worden van 114 k.m. per uur. Ën dat over ruime tweebaans wegen. Een ieder die wel eens ingehaald is door een ambulance met sirene, weet dat dit gemiddelde met gemak gehaald wordt! Dus, waar hebben we het over?

jannes1 uit Uithuizen

 

He Friezen. Jullie zijn verontwaardigd maar niet bereid tot actie. Als jullie werkelijk Achmea willen aanpakken zullen jullie het slimmer moeten doen. Punt 1. Het zal Achmea werkelijk een k.t zijn of er doden vallen. Punt 2. Achmea kun je juridisch proberen aan te pakken maar ze zijn te groot. Punt 3. Achmea is alleen maar bang voor slechte reclame. Dus name and shame them. Oftewel. Ga op Twitter, Facebook en zegt het voort. Zorg dat er een lijst bij de huisartsen ligt voor onnodig overleden baby's. Open een afdeling Achmea op de Engeltjes site. Als je het goed doet zal je nieuwe buurman op de camping zeggen. Ja ik werk bij Achmea maar ik solliciteer hoor. Verder de SP wil is bezig een systeem op te zetten zonder commerciële zorgverzekeraars. Dus bij de verkiezingen stem nu een op de partij die wel het goede met jullie voor heeft. Of wordt lid: http://www.sp.nl/

che uit Uithuizen

 

och gut och gut, die SP ook al hier, het is net een moerasbrand die voormalige marxisten-leninisten. Als we ergens in onze samenleving niet op zitten te wachten is het wel dat soort volk. die nemen Wilders de les, omdat ie niet democratisch zou zijn, maar blinken zelf uit als `eenmans/partìj, eerst was het Marijnissen, die de almacht had, en nu Roemer.

jannes1 uit Uithuizen

 

De Sp das die partij toch van veel geblaat weinig wol. Ze zullen altijd van alles, renovatie Drachten N-O, zouden zij wel ff oplossen, red de postbode ook zo'n publiciteitsstunt, gelukkig worden ze hier nu op afgerekend.

pmfrl uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan