22.3 °C

Politie zoekt Oerrock-springer

Publicatie: 22 mei 2012, 9.42

 

REACTIES

naar einde van een leuk feest. hopen dat de man zich meld. sterkte voor het meisje

wicked112 uit Leeuwarden

 

Wat een verstand ook van die vent, hoop dat de vrouw gauw weer opknapt.

amanda666 uit Kootstertille

 

Het meisje is alleen wel 49 jaar :P

pmfrl uit Drachten

 

Niet normaal, dat soort mensen een levenslang festivalverbod geven. Stagediven mag niet meer dat weten we, dus andere gevaarlijke stunts ook niet, dat doe je maar met een elastiek bij de brug langs, randdebiel!

siepkje uit Burgum

 

Wow!!! Wat erg hey.. sterkte voor t slachtoffer

chickie25 uit Burgum

 

schonken ze daar ook gummibessensap?

knap balen voor de vrouw en wat een dom persoon om in iemands rug te springen.
vervolgen die hap.


veritas

vloeren uit Burgum

 

kon ik mijn vrouw van 48 nog maar meisje noemen!!!

postbode uit Augustinusga

 

ja vanochtend vroeg stond er meisje. en nu een 49 jarige vrouw. de klap is behoorlijk hard geweest, dat ze binnen een halve dag van meisje naar vrouw is gegaan.

sterkte

wicked112 uit Leeuwarden

 

Ik snap even niet waarom ze die man nu zoeken. Hij heeft op het moment dat het gebeurde zijn excuses aangeboden. Wat willen ze nu van hem? Schadevergoeding? Het is vreselijk stom om op iemand's rug te springen maar ik denk niet dat het zijn bedoeling was om haar pijn te doen.

reggaeton uit Anjum

 

@reggateon er staat opzettelijk tegen haar rug aan springen, sorry hoor maar volgen mij staat at gewoon onder mishandeling. Als ik opzettelijk mijn vuist op jouw neus stomp,dan bel je toch ook de politie.

amanda666 uit Kootstertille

 

Reggaeton; zijn verzekering kan dan alle ziektekosten vergoeden.

Trouwens, healwieserij oerrock, waldrock en dat soart spul. Komt allinich leien en ellende fan.

watisernogwel uit Dokkum

 

@watisernogwel. Wat een kolder kraam jij uit over de Hardrock festivals. Je had mijn gebruikersnaam moeten nemen zeg.
Uit ervaring weet ik dat het er stevig aan toe gaat, maar dit is een incident. In het algemeen gaat men normaal met elkaar om. Dit in tegenstelling tot de knokpartijen na elk Hollandse Hits of piratenfestival.

Ieder zijn muzieksmaak natuurlijk en deze mafkees had dit ook nooit mogen doen. Ik hoop dan ook dat de man in kwestie gevonden wordt en de zaak goed afgehandeld wordt.

doelloze uit Dokkum

 

Watisernogwel maar mooi thuis blijven met Dokk'em Open Air! Ook niet bij de hekken staan gaan gluren dan! Te nieuwsgierig zijn voor al die healewyse gekke minsken enne je noemt Wâldrock, dat moet je niet doen (brok in keel)

siepkje uit Burgum

 

@doelloze uit Dokkum uit ervaring weet je dat het er stevig aan toe gaat, nou bij Oerrock gaat het er nooit stevig aan toe, dat is net zo zwam als dat het er bij de Veenhoop stevig aan toe gaat, zeker van horen en zeggen he, ipv uit ervaring.

pmfrl uit Drachten

 

Oerrock ben ik nog nooit geweest, dat geef ik toe. Ik heb diverse andere festivals meegemaakt waarin het op de "dansvloer" er lekker stevig -op een goede manier- aan toe gaat, maar wel in een gemoedelijke sfeer. Dat bedoelde ik, dus geen onnodige agressie door opgefokte personen die elkaar het licht uit de ogen willen slaan.

De Veenhoop is voor mij voltooid verleden tijd, in mijn 20-er jaren er een aantal keren geweest en altijd lekker kunnen zwemmen in het bier. Nooit een centje pijn gehad daar, behalve dan hoofdpijn van de kater ;-) Hoe het er nu aan toe gaat weet ik niet.

Ook diverse piratenfeesten bezocht en dat draaide altijd uit op knokpartijen. Gelukkig maar door een klein deel van het publiek, alleen heb ik dat bij andere festivals niet of nauwelijks meegemaakt.

doelloze uit Dokkum

 

Is een zeer ongelukkig ongeval en de man zal zich vast spoedig melden. Zal inderdaad met de ziektenkostenverzekering (misschien ook uitkering/arbaidsongeschiktheid e.d) te maken hebben. Hoop dat de vrouw weer helemaal opknapt maar ook vind ik het erg voor de man, is geen opzet en denk dat hij dit voor altijd met zich meedraagt. (overal gebeuren dingen en ja dit kon natuurlijk niet maar je kan ook over iemands voet heen vallen weet ik het..beetje raar om al de festivals af te kraken!) Scherpere controle(beveiliging) lijkt me op zijn plaats maar is voor slachtoffer te laat.

swaantje uit Eastermar

 

ongeluk zit in een klein hoekje!

cheese uit Ureterp

 

Oerrock staat bekend als gezellig en met elkaar, maar de gasten van buitenaf verzieken de boel. Zoals de kade altijd word bestempeld als jaaah de drachtsters.....

Ik ben 2 dagen bij het oerrock geweest, en beide avonden oer gezellig, zonder incidenten.

friesetrien uit Ureterp

 

Ik denk dat de verzekering nog een appeltje heeft te schillen met de springer !!

thruxton uit Drogeham

 


bron: http://www.lc.nl/friesland/regio/article14908883.ece/Springer-Oerrock-meldt-zich

URETERP - De man die zondag in alle vroegte bij rockfestival Oerrock in Ureterp een 49-jarige vrouw verwondde, heeft zich bij de politie gemeld.

Het gaat om een 19-jarige Surhuizumer. De vrouw moest met ernstig rugletsel naar het ziekenhuis in Groningen nadat hij op haar botste.

Na het incident bood hij zijn excuses aan en sprak hij kort met de politie ter plaatse, maar omdat de verwondingen van de vrouw eerst leken mee te vallen, vertrok hij.

Politieonderzoek moet uitwijzen of er opzet in het spel was.

tntrijder uit Heerenveen

 

Dit verhaal slaat helemaal nergens op, is niks van waar. Zat geen opzet in het spel, helemaal niks, is voort gekomen uit ouwehoerderij, geen gespring.. helemaal niks. Jammer dat het zo wordt geplaatst wordt hier..

atze uit Surhuizum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan