24.3 °C

Noardburgumer trapt agent onderuit

Publicatie: 25 mei 2012, 13.30

 

REACTIES

Ik vind het allemaal triest wat er is gebeurt, maar het gejammer van zo'n agent moet ook eens ophouden. Je hebt een beroep gekozen waarvan je weet dat het niet alleen zoete broodjes zijn, maar dat er ook hele zure tussen zitten. En wie meppen uitdeelt kan ook klappen terug verwachten.

Is de handelswijze daarmee goed gepraat: neen integendeel. Ordehandhavers en hulpverleners maar ook gewone burgers sla je niet, maar soms gaan de stoppen weleens kapot en om dan direct de zielenpeut uit tehangen, je wilt kerel zijn door in dat uniform te lopen, wees dan ook die kerel in dat uniform.

dappered uit Heerenveen

 

Wat een trieste reactie van je dappered. Als ze jou hadden geschopt en jij had deze gevolgen, had jij dan ook geen aangifte gedaan, of moet je dan ook stil zijn? Ik liet het ook voorkomen en ik zou ook geld eisen!

rommie uit de Westereen

 

de agent heeft groot gelijk, dit soort dingen moeten zwaarder gestraft worden. wat er ook gebeurd met de poten van een ander afblijven. ongeacht welk beroep.

wicked112 uit Leeuwarden

 

Normaal kan ik mij totaal niet vinden in de mening van Dappered. Echter slaat hij in deze de spijker op zijn kop. Een bouwvakker weet ook dat hij ooit in zijn carriere met een hamer op zijn duim mept. Dit hoort bij je beroep en zo is het met deze huilbaby-agent net zo.

hendrikdr88 uit Drachten

 

Dat de dominee uit Heerenveen geen verstand heeft, weten we!
Maar ik had jou wijzer gehad Hendrik uit Drachten, dit is een reactie om van te janken, wat een domme vergelijking.

Ben het helemaal met wicked eens, je moet gewoon van een ander af te blijven!

Prettig weekend.

macanudo uit Drachten

 

@Hendrikdr88
Dit hoort niet bij het beroep, dit komt voor bij het beroep. Daarom zijn nu zoveel acties gestart om het geweld tegen mensen die een beroep hebben om anderen te helpen en de orde te handhaven, te verkleinen.

Ik vind dat de dader een nog wel hogere straf mocht krijgen, om alleen al anderen af te schrikken. Maar daarom die reden ben ik ook geen rechter geworden.

iq uit Leeuwarden

 

Oft in plysje man deasketten wurdt heart dat dan ek by it berop Hendrik 88 lyk as in bouwfakker fan de steiger ôfdondert mei ferkearde ôfrin. De warmte giet dy oer de lea seker? Oars kin ik my sokke útspraken net foarstelle.

june uit Burgum

 

Wij kennen natuurlijk het hele verhaal niet, dat is het verhaal van de agent. En wat heeft die agent NIET gedaan om de orde te herstellen? Heeft de vriend van zijn zus ook een procesverbaal gekregen omdat hij alles stuk maakte. Ik kan mij soms ook zo ontzettend kwaad maken op de politie, die gewoon op een afstandje gaan staan kijken.

Heeft deze verdachte ook de vriend van zijn zus geslagen? Wou deze agent eventjes stoer doen?
Nog last van die blessure en daarom het nu wat kalmpjes aandoen, man zoek echt werk.

Ik praat het gedrag van de dader niet goed, o, zeker niet, maar wij kennen niet de achtergrond.

devil uit Kollum

 

Je blijft met je poten van hulpverleners af.

Wees blij dat ze er zijn Hendrik88,straks wil niemand dat werk nog doen.
De reden waarom die man uit Noardburgum zo de mist in is gegaan doet me niks,veeg die maar van tafel.
Iedereen heeft sores,sommige mensen nog vele malen meer dan wat meneer denkt te hebben,ik heb er geen begrip voor.

Meneer kan beter wat aan z'n korte lontje doen,of bijvoorbeeld de drank laten staan.

plofkip uit Drachten

 

@devil uit Kollum volgens mij staat in het verhaal dat de jongen het helemaal eens was met zijn straf. ik denk dat het verhaal dan wel klopt, denk je ook niet.

gewoon met je poten van anderen afblijven, en zo wie zo van mensen met een hulpverlenende taak.

wicked112 uit Leeuwarden

 

heb inmiddels een trauma van de paarse enveloppen van het cjib, waar kan ik smartegeld aanvragen?

boukejansma uit Twijzelerheide

 

Heb ik de actie goed gekeurd? Neen. Ik veroordeel het. Dat soms de stoppen er bij mensen weleens uitslaan, dat kan gebeuren, maar om als agent direct de zielige japie te gaan uithangen. ??? ik ben vroegen ook weleens onderuitgeschopt en heb vroeger ook weleens klappen gehad en als ik dan jankend thuis kwam werd er ook wel tegen mij gezegd',"daar word je kerel van".

Weet je nu beginnen jullie op deze wijze. Wat had ik dan moeten neerkalken, ach lieve agent ga vooral door met jou gejammer, wabt dat is het jammeren. Omdat je eens onderuit schopt word krijgt potjandorie geen trauma van.

Ik ga volgende week maar een met de hulpverleners praten van de schoppen die ik heb gehad, Ik ga ook naar slachtofferhulp.

Ik ben het wel eens dat je van hulpverleners af moet blijven, maar je kunt als kerel ook eens te ver gaan met jammeren. Zeik op om eerst iemand voor de rechter te brengen en dan zelf ook nog gaan mekkeren, je hebt je werk gedaan.

dappered uit Heerenveen

 

Dappered,

je kunt geen appels met peren vergelijken;jankend thuiskomen omdat je een schop gekregen hebt is wel wat anders dan wanneer je echt onderuit geschopt wordt door iemand die de rem er niet meer op heeft zitten op dat bewuste moment.
Want dan krijg je echt "klappen",en das niet fijn,hou jij maar eens iemand tegen waarbij de stoppen doorslaan,zal je niet meevallen denk ik.

plofkip uit Drachten

 

@dappered kan je geen kaarsje voor jezelf branden, de reacties van jou slaan nu echt door, zonnesteekje of zo.

amanda666 uit Kootstertille

 

@dappered dappered dappered spoel je mond aub je slaat nu wartaal uit
je blijft met de poten van een agent af
hij had dat beter kunnen besparen voor de vriend van zijn zus een andere keer had veel beter geweest!

westereender uit De Westereen

 

amanda666 uit Kootstertille: Niet doen zo laat jij echt zien wat jou afkomst is, laag bij de grond.

plofkip uit Drachten: Een agent in dienst word op pad gestuurd om een brandje te blussen. Zodra deze agent met alle gevolgen van dien de tegenstander met peperspray of een elctrischewapen uit kan schakelen zijn het grote kerels. In de VS zijn nu al mensen hierdoor gestorven(pacemakers in het lichaam) dit is dan niets en geoorloofd. Het is geoorloofd dat deze agenten ald gekken op een paar krakers inslaan, ooo wat grote jongen. Nu eens een keer een persoon rechtop blijft staan en een schop uitdeelt(hoeveel heeft hij zelf al gehad) nu begint deze agent als een gillent biggetje te schreeuwen. Kleinzielig en mieren prikkers.

dappered uit Uithuizen

 

Dappered kakkelt als een kip zonder kop.

vogelbekdier uit 't Kret

 

Waar je ook vandaan mag komen dappered, zoek hulp bij de GGD.

Als er hier iemand laag bij de grond is ben jij dat wel, met je sukkelige reacties.

macanudo uit Drachten

 

Whahaha die dapperend die eerst in heerenveen woont en nu in uithuizen. Dat je zo raar tegen mij doet?, dat moet haast wel een zonnesteekje zijn. Ik zou zeggen neem een ijsje en doe even een koud washandje op je voorhoofd.

amanda666 uit Kootstertille

 

Hè Amanda, ik zit lekker in het zonnetje met een koud pot bier en een zware van nelle.:)

Wat wil een mens nog meer, nou in ieder geval geen kutreacties van die dappered, whahahaha!

macanudo uit Drachten

 

Groot gelijk macanudo, je moet je hoofd koel houden, dappered is op dit moment een heethoofd.

prettig weekend!

amanda666 uit Kootstertille

 

Ach het geeft niet waar hij vandaan komt. Wat wel geeft is dat de jongen meer achter de namen weet als dat men denkt. Maar ook kent. Maakt niet uit. jullie mogen denken wat jullie willen, jullie mogen ook zeggen wat jullie willen, Vrij land. Maar kunnen het goed met elkaar vinden, zoland er maar even een afgekraakt kan worden, dat deze eens een keer zijn eigen mening zegt: daar hebben jullie geen oodschap aan, een geweer en schiet hem dood, dat zouden jullie graag willen. Moord. dit zijn heimelijke dingen die voorkomen bij de man zonder het snorretje maar er wel op lijkt. De zogenaamde PVV aanhangers. Nu deze agent weet het mooi te spelen. Kennen jullie hem. Altijd is kortjakje ziek midden in de rechtbank anders niet. Gegroet. Daag.

dappered uit Uithuizen

 

Och och dappered toch ik denk dat je beter nu naar de eerste hulp kan gaan wandt je slaat nu echt wartaal uit. Waar heb je het in GODSnaam over?

amanda666 uit Kootstertille

 

Die wout moet niet zo janken. Geef dapperd groot gelijk want het geweld dat de smeris toepast is vaak niet gepast. Politiestaat op en top!

datiszo uit Sumar

 

@dappered uit Uithuizen ik moet mijn verstand gebruiken maar doe het heel even niet, ze hadden vroeger harder moeten trappen. heb er nu al bijna spijt van dat ik het schrijf, maar als jij zo denkt dan moet ik het even kwijt.

gewoon met de poten van een ander afblijven simpel

wicked112 uit Leeuwarden

 

Whahaha, de dominee noemt zichzef "jongën"?? Jij bent een debiel oudwijf, Lees met je bezopen kop jouw eigen reacties morgen nog eens "nuchter", schaam je!!

macanudo uit Drachten

 

@Dappered, mijn kip zonder kop reactie naar je toe was teveel eer. Ik trek hem in, je piept namelijk als een pantoffeldier die zijn pantoffels kwijt is.

vogelbekdier uit 't Kret

 

Leuke reacties allemaal, kortom Ik heb gelijk en jullie niet. Wauw. en nu? voel je je beter?

Afgezien daarvan.. de politieman had gewoon terug moeten trappen 2 jaar geleden. niet nu nog eens. "Trappen" ~ 900 euro Smarten geld. had dan direct 10.000 gevraagd.

emprasoforvio uit Drachten

 

Als de politie man zijn werk goed had gedaan was dit niet gebeurt maar ja tijd voor aangifte hebben ze niet een naam opschrijven zoals in Ureterp hadden ze ook al geen tijd voor zo kan ik nog wel even door gaan.

watersnuffel uit Augustinusga

 

@Dappered, mijn kip zonder kop reactie naar je toe was teveel eer. Ik trek hem in, je piept namelijk als een pantoffeldier die zijn pantoffels kwijt is.

vogelbekdier uit 't Kret

 

@dappered , na wat je hier raaskalt neem ik je nu helemaal niet meer serieus . Klopt @plopkip , als iemand echt door het lint gaat is de kracht namelijk ook vele malen sterker door de adrenaline . Soms moet je snel reageren om iemand in een bepaalde houdgreep te krijgen idd , maar soms sta je ook machteloos omdat je echt niks kan doen . En wat ik uit ervaring weet is dat mensen die echt veel ellende hebben meegemaakt niet hoort klagen maar zich juist kunnen inleven in andermans problemen . Ik heb het nooit in de drank of anders gezocht maar juist door te praten op te lossen .

snoopy16 uit Twijzel

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan