10.2 °C

Agent vergist zich in middelvinger

Publicatie: 25 jun 2012, 13.35

 

REACTIES

de politie doet zijn naam weer eer aan.
en dan ook nog het klootzak uitlokken bij de burger.
aanpakken die agent!!!
cursus fatsoen zou die agent goed doen.

hyper7 uit hurdegarijp

 

Er ligt een uitspraak van de rechter, dat je een agent 'klootzak' mag noemen. De rechter heeft bepaalt dat dit niet strafbaar is!

knelis uit Doetinchem

 

Hij had beter mierenneuker kunnen zeggen. Dan was hij ook niet schuldig geweest.

ferryontour uit De Westereen

 

Ja,dat vind ik nou echt jammer......want wat zien we hier over het hoofd?,dat kind van 3 jaar,daar wordt geen woord meer over gerept,want dat is natuurlijk heel normaal voor een kind van 3 om dit mee te maken,ja toch,hartstikke leuk hoor.

Ik heb hier geen goed woord voor over,in geen enkel opzicht.

Bah,harrejasses en gadverdamme,om te kotsen gewoon.

plofkip uit drachten

 

De rechter verklaarde de man schuldig.....maar kreeg geen straf.....schuldig aan het terecht "klootzak" noemen van de diender en onschuldig voor het opsteken van de middelvinger? Dat laatste was een uiting van onmacht tegen de politie..ONSCHULDIG !!!!!!! ( voor beide)

tilleman uit Kootstertille

 

Vergissen is mensenlijk. Maar een agent is natuurlijk geen mens....? Excuus is beslist wel op z'n plaats hier, van de agent natuurlijk.

maan1 uit Gerkesklooster

 

drolevanger,ze hadden jou beter mee kunnen nemen.

Jonge wat een praat heb jij,lekker sociaal.

plofkip uit drachten

 

het mag wat kosten tegenwoordig
2 man en dan ook nog 2 man versterking want stel je voor!!
steletjes mongolen

fabiankats uit Drachten

 

ze zyn zo dom

merg uit Kollumerzwaag

 

Er zijn politiemensen , en er zijn die politie willen zijn !!! En die laatste moeten ze afschaffen !!

thruxton uit Drogeham

 

hoezo: "schuldig verklaren zonder straf"!!! wat is dat voor een lafheid? Ik zou onmiddelijk in hoger beroep gaan, wat krijgenwe nou, de man is overtuigd dat ie niks gedaan heeft!

jannes1 uit Uithuizen

 

Tja zo komen agenen dus aan boetes uitschrijven, vind dit beetje zielig gedoe van de politie, ga eens wat beters doen pas echte criminelen!

swaantje uit Eastermar

 

vreemd dat er weinig tot geen gezag meer is voor agenten.(kleine kinderen hebben nog meer fatsoen!!)

gb82 uit driezum

 


Weer een agent op zijn/haar "PIK" getrapt ...........

wijzer uit Feanwâlden

 

En wie betaald weer zown rechtzaak

stronk uit Gerkesklooster

 

Ook dit bericht laat weer zien hoezeer het "law-and-order" gewauwel (heeft ge)leid tot Nederland Politiestaat.

Rotterdamse (natuurlijk) Agentes die ongestraft mensen in hun ballen trappen, geenstijl liet onlangs zien in A-dam hoe een stel van die nep-polities een Italiaanse toerist in elkaar aan het slaan waren en een politieman iemand die het geheel op video zet herhaaldelijk voor "stumper" uitmaakt...

De politie voelt zich tegenwoordig zo, dat ze denken dat de mensen er voor hun zijn ipv andersom. Dat de mensen er zelfs zijn zodat zij hun frustraties (ruzie thuis etc) kunnen botvieren op mensen die bv wel goed met hun kinderen en vrouw omgaan.

In elk geval voelt het voor mij zo en is dit mijn mening en nee ik ben geen bekende vd politie maar een oplettende burger.

mdread uit Drachten

 


Dit is weer een voorbeeld van "LIK OP STUK"-beleid .............

-------------- 13 juni, vorig jaar ----------------

wijzer uit Feanwâlden

 

Is het nou toeval dat de grootste politie-haters de meeste spelfouten maken......

maan1 uit Gerkesklooster

 

En natuurlijk mag een agent zich niet vergissen, wandt dan heb je al de politiehaters hier op waldnet het bekje weer open. Zelf vergissen ze zich natuurlijk nooit.

Als je al die reaties hier boven mij leest vind ik het niet gek dat de politie soms denkt dat het fuck-you gebaar naar hun toe wordt gedaan.

amanda666 uit Kootstertille

 

Bovenstaande reacties lezende denk ik , er blijft geen spaan meer over van een goed politiebeleid.
De waarheid is anders.
We hebben 50000 politieagenten in Nederland.
Enkelen gaan over de schreef.
Denk daarbij aan de vele agenten die het goed doen.
Foutloos werken is voor iedereen een grote opgaaf.

costa uit Surhuisterveen

 

Jannes1,

Als je even goed leest, dan zie je staan dat de man is vrijgesproken van het gebaar met de middelvinger. Volgens de rechter heeft de agent zich vergist.

Waar de man wel schuldig aan is bevonden is het uitschelden van de agent. Maar daar krijgt hij geen straf voor.

costa uit Leeuwarden

 

ik vind het inderdaad ook traumatisch voor de dochter papa moet met de politie mee..ik vind het te gek voor woorden het had dan ook wel met een boete voor belediging van een ambtenaar in functie afgedaan kunnen worden.
daar had meneer ook tegen in beroep kunnen gaan maar meenemen naar het bureau met een kind van 3 achterin wat een verstand van die politieman.

me2you uit Dokkum

 

Stelletjes klootzakken, die politie, en nog een klote rechter ook. De over(dreven)heid, je zal er maar voor (willen) werken. Waaaaardeloos gewoon!

juist!

juist uit Damwâld

 

Ik begrijp het niet meer: Een agent mierenneuker noemen mag wel, terwijl sex met dieren verboden is. Die man heeft een zak(neem ik aan) en in die zak zitten kloten(als hij niet gecastreerd is) Dat deze man alles in een keer noemde klootzak en zo'n man voelt zich aan gesprokken dan krijg ik het idee dat het een interseksueel is. van allebeide geslachten zijnde. Ja dan kun je boos worden. Maar zou het helpen als ik voor zo'n opgewonden agentje zou bidden, zou het helpen. Ik probeer het en brandt ook maar een kaarsje voor hem.

dappered uit Heerenveen

 

Het is natuurlijk wel zo dat de gemiddelde oom/tante agent nou niet de meest hoge opleiding heeft en ook al niet uitmunt in sociale vaardigheden. En dan krijg je dus dit....

bolwurk uit Dokkum

 

Het meenemen van de man vind ik ook te ver gaan maar ook een agent kan zich vergissen. Maar de politiehaters hebben weer wat om op te zeuren.

amanda666 uit Kootstertille

 

Gelukkig hebben we in Nederland een democratische rechtstaat met een scheiding der machten.
De rechtbank is onafhankelijk van regering en politie en toetst alles aan de (grond)wet en(be)oordeelt,ook rekening houdend met de situatie.

In een dictatuur zou de agent voor eigen rechter kunnen spelen en de verdachte,zonder rechtspraak door de knieen of het hoofd kunnen schieten.

Vlgs mij heeft deze rechter zeer juist gehandeld.
De verdachte maakte zich wel schuldig aan belediging van een ambtenaar in funktie maar werd gezien de aaanleiding terecht niet gestraft

Maan1.niet toevallig hoor dat de grootste politiehaters zoveel spelfouten maken. Daarom zijn ze ook afgewezen voor de politieopleiding!:)

age uit uithuizen

 

Klootzak ////vrouwelijke agent mag ertegen trappen??? Tegen aan trap agent.
Ja code bij politie????

dorus uit Bikkershorn

 

Wat een stelletje helden, een vader om NIKS voor de ogen van zn 3-jarig kind afvoeren naar het bureau....

fratsel uit Surhuisterveen

 

het is me weer wat,twee keer binnen zeer korte tijd zijn de heren en dames negatief in beeld die HET GOEDE voorbeeld moeten geven..
en wat ik al helemaal niet wil begrijpen,dat je daar ook nog versterking voor moet op roepen omdat je geen,,volgen,,bordje bezit in je auto om deze man staande te kunnen houden.
als dit maar vaak genoeg gebeurd dan is het laatste stukje respect straks ook weg voor het gezag in dit land.

virtualizer uit Burgum

 

bekende: je hebt misschien wel gelijk, maar om de man dan toch te veroordelen, das natuurlijk belachelijk. Als je toegeeft dat de man geen vinger opstak dan is een reactie om een dergelijke agent een "klootzak"te noemen, in de gegeven omstandigheden, heel normaal, ik zou hetook gedaan hebben. Bovendien als een rechter zich al druk maakt over dit soort zaken, dan moeten ze van die kant ook niet meer klagen over "werkdruk", komop zeg!

jannes1 uit Uithuizen

 

Jannes1,

Maar daarmee is hij nog wel schuldig aan het uitschelden van een agent. Alleen vanwege de omstandigheden en de gevolgen heeft hij daarvoor geen straf meer gekregen.

Of het normaal is om mensen voor klootzak uit te schelden als ze een foute beslissing maken... Nee, ben ik het niet mee eens. Woede is begrijpelijk maar in sommige gevallen moet je je ook kunnen beheersen. Als we iedereen zouden gaan uitschelden, omdat we woedend zijn, hollen we als samenleving heel snel achteruit.Het is overigens wel heel makkelijk te stellen, dat als rechters zich hierover buigen, ze niet mogen klagen over werkdruk.

Een rechter heeft daarin weinig in te brengen. Een rechter moet ook gewoon de zaken doen die hij/zij door het OM voorgeschoteld krijgt. Denk je dat een gemiddelde rechter op dit soort zaken zit te wachten, of al die buren- en familieruzies die men ook aan de rijdende rechter kan voorleggen.

jannes1 uit Leeuwarden

 

volgens de allerheiligste AGE heeft de rechter juist gehandeld, volgens biker niet dus het moet gewoon vrijspraak wezen stelletje ..., nee ik zeg het maar niet.

biker uit Burgum

 

Plysjes binne ek minsken dus der sille ek wol "klootzakken" tusken sitte

protteraai uit drachtstercompagnie

 

Virtualizer,

Hoe wil jij iemand laten stoppen als je geen bordje in de auto hebt? Klem rijden is nou niet bepaald een passende oplossing. En iedere Jandoedel kan wel 'Politie volgen' op een A4-tje schrijven, dus dat is ook niet erg effectief.

Dus dan heb je toch nog collega's nodig om iemand aan te houden.

protteraai uit Leeuwarden

 

Fijn en begrijpelijk dat je mijn naam groot schrijft biker maar mij de allerheiligste noemen gaat mij net iets te ver:)

Ik heb altijd wat moeite met mensen,die zeggen 'vlgs mij niet....dus MOET het.'...

Zie verder mijn eerdere reactie.

Er staat in het artikel vlgs mij toch:"Over de beleding-'klootzak'- was geen discussie"..... maar de rechter legde uit waarom hij de man geen straf gaf.

Vind jij dan dat we iedere agent,die een fout maakt,dan dus maar 'klootzak'moeten noemen biker?

age uit uithuizen

 

Het is net het reclame spotje van tv .
Met de politieman die een man aan hield .
Omdat hij zijn vingers aflikte .
Bij de stoplichten , de agenten slingerde hem als nog op de bon .
DE KOEK RECLAME .

stormvloed uit twijzel

 

nee age maar een agent die echt zijn werk doet let op andere dingen, wie zijn werk niet naar behoren uitvoert zoekt een zondebok.

biker uit Burgum

 

"jezelf beledigd voelen omdat je klootzak wordt genoemd"
.
Wahahaha, wat een lange tenen! iemand met een complex?

maf uit Jistrum

 

Biker,DAT vind ik een hele mooie wijze opmerking van jou...een echte doordenker!

'Wie zijn werk niet naar behoren uitvoert zoekt graag een zondebok'(of geeft dan anderen de schuld)

mmm juweeltje! Die onthoud ik !

Dat geldt voor agenten,maar eigenlijk voor iedereen!

Ik vind de reactie van deze agent(en)ook wat muggenzifterig,bijenstekerig,luizenvrijerig en kikkersopblazerig hoor en ik vermoed dat de rechter dat ook wel vond en mede daarom de verdachte wel schuldig vond,maar geen straf gaf..en terecht.

age uit uithuizen

 

en dan wil "de politie" respect van de burger...jaja

bastiaan uit Haema

 

bekende,daar heb ik een heel simpel antwoord voor,moeten ze er maar voor zorgen dat ze in een auto zitten die wel daar is voorzien,en niet in een burgerauto zoals deze twee dienders,dan maar doorrijden,of het kenteken noteren als het je zo hoog zit omdat men meende het vingertje te zien..
voor hetzelfde had deze mijnheer een flinke klodder snot uit de bovenkamer opgediept,en liet hij het even afkoelen op de vingertop.:)))


virtualizer uit Burgum

 

Stel je eens voor dat je geen wijsvinger meer hebt.

banjer uit Kollum

 

Het voor de rechter brengen van deze zaak duurt meer dan een jaar. Ik zou als verdachte in hoger beroep gaan en tevens een schadeclaim voor smartegeld indienen. Doen die gastjes met die pet met waakvlam tegenwoordig ook om aan extra inkomsten te komen.

galopsprong uit Driezum

 

politiestaat nederland
ik ben steets meer overtuigt dat wij normale burgers maar een keer een revolutie in nederland moeten op starten en het heft in eigenhand moeten gaan nemen en al dat klotjesvolk en de zakken vullers er maar eens hard handig het land moeten uit trappen

buriram uit Uithuizen

 

Raar Bumiram vlgs bijna AlLE onderzoeken zijn de meeste Nederlanders heel gelukkig mede omdat ze weten dat wij het hier in ons land,vergeleken buitenlanden heel goed hebben!

Maar ik mag dus verwachten dat jij en andere grappenmakers hier,zoals de Pielemansen zeer binnenkort naar Den Haag zullen gaan om dat wat jullie "klootjesvolk,lullen en klootzakken noemen het land uit te trappen?

Leve de revolutie!

age uit uithuizen

 

het wordt zo langzamerhand ook wel tijd, dat de politie wat meer olifantenhuid gaat kweken,als wij allemaal om zulke kleinigheden iemand aanspraken ,was het ook niet best
daar komt nog bij,mocht iemand de middelvinger tegen een politie opsteken [dat zal ik dus niet doen]
dan is die gebaar ,in het algemeen tegen de politie bedoeld ,en niet persoonlijk,dus waar maakt men zich druk over,men heeft een goeie baan,en het geld stroomt met of zonder middelvinger ook wel door.

eksteroog uit Eastermar

 

Zo zo, Pielleman heeft twee nieuwe woordjes geleerd. Hij kent nu de woordjes 'klootzak' en 'necrofiel'.

Waarschijnlijk heeft hij geen idee wat het laatste woord betekent, aangezien ik niet geloof dat alle agenten zich daarmee bezig zouden houden. Maar dat terzijde...

Wat ik dan wel weer zielig vind, is dat hij met een kapot toetsenbord moet typen. Schijnbaar werkt zijn 'Caps Lock' niet goed meer.

amanda666 uit Leeuwarden

 

Waar het omgaat is, dat deze politieman een rasechte autoritaire communist is en dat deze een dagje uit van een vader met zijn kind heeft verziekt. Zielig en jammer van mijn!!! Belasting geld. Bah!

feanster1 uit Surhuisterveen

 

voortaan maar weer een sticker met de middelvinger op de auto, dan is het wel duidelijk acab.

lytseman uit kootstertille

 

lytseman acab !

all cops are bastards he :) WAUW !

en als ze je aanhouden zeg je dat dat betekent:

acht cola drie bier ha ha ha !!

Dat is het protest van de lytse man he:)

Daar heb je ze mooi mee te pakken hoor!

Jij lijkt me ook zo'n manneke dat vroeger op school achter de rug van een medeleerling de middelvinger opstak naar de meester.

VET COOL MAN !

age uit uithuizen

 

AGE???!!!

we leven niet meer in een rechtstaat wordt wakker man!
we leven tegenwoordig in een POLITIESTAAT, begrijp dat nou man!

pielleman uit dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan