Logo
Zoeken
Zoeken
5.6 °C

Botsing op Koaten bij Kootstertille

Publicatie: 3 okt 2012, 9.56

 

REACTIES

Tja, neem dan ook de duplexroute! Jammer voor de mooie Seat Arosa.

waldpiek uit Twijzelerheide

 

ook niet echt handig om op een 80km weg te gaan staan laden en lossen, volgens mij is het erf van die boerderij groot genoeg om achteruit op te draaien en daar te laden of te lossen.

boukejansma uit Twijzelerheide

 

nou ik denk dat het wel een drukke weg is en als je dan eerst een tijd moet wachten om achteruit te rijden met zo'n grote vrachtwagen dan ben je meer tijd kwijt dan dat je op de weg staat en als ik het zo bezie dan heeft de chauffeur de alarmlichten wel aan.En omdat het ook vies weer is heeft de chauffeur ook met het plaatje in het algeheel gedacht dat wil zeggen dat als hij weer vooruit deweg op moet vanaf het erf hij een grote zwaai moet maken en zo ook de berm beschadigd en er zo een boel drek op de weg komt.Wat nog meer gevaar opleverd.Dat komt straks wel weer genoeg op de weg als de boeren het land op moeten om het mais eraf te halen.(dit laatste is niet verkeerd bedoeld.)

jmeer78 uit Tytsjerk

 

Nog een geluk dat die bumper van de oplegger laag zat, anders was het misschien nog wel anders afgelopen.

werner uit Drogeham

 

Inderdaad niet handig om op de weg te laden en te lossen

harrebarre uit Harkema

 

Uitkijken en snelheid aanpassen aan het weer en zicht mogelijkheden.

multi uit Buitenpost

 

Je mag niet eens op zo'n weg laden/lossen-parkeren,als dit voor de rechter komt,denk ik dat de vrouw wint.

haagster2 uit Houtigehage

 

De vrachtwagen stond stil: de vrouw reed. Zij is dus schuldig. Wel kan de vrachtwagenchauffeur een boete krijgen mocht laden/lossen/stilstaan/parkeren hier verboden zijn.

tilleman uit Kootstertille

 

Vrachtwa

harrekietje uit Harkema

 

Ik betwijfel of het verboden is om langs die weg te laden of te lossen,ik denk het eigenlijk niet maar als deze chauffeur een mogelijkheid had om de wagen elders te parkeren dan had hij dat wel gedaan lijkt mij. Ik heb zelf ook wel eens te maken een dergelijke situatie, als chauffeur sta je liever niet op zo'n plek maar het kan soms gewoon niet anders.Het enige wat je dan kunt doen is jezelf zichtbaar maken, dus alarmlichten (en eventueel zwaailampen) aan en dan maar hopen dat je op tijd wordt gezien, dat was hier helaas niet het geval.

easyrider uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan