Account
Logo
Zoeken
Zoeken
9.5 °C

Boze buurman trapt schutting omver

Publicatie: 30 nov 2012, 15.00

 

REACTIES

Het is misschien niet allemaal volgens de regels wat deze man deed en niet al te handig om de eigen schutting om te trappen,maar ik kan me best voorstellen dat hij kwaad werd op de buren vanwege de stinkende en rokende vuurkorf.Omdat mensen er vaak van alles in flikkeren stinken die krengen vaak als een gek.Aangezien het een vorm van overlast is,zou er een verbod moeten komen op die stinkkorven.

centraal uit Dokkum

 

nog een regeltje er bij

romke13 uit Surhuisterveen

 

De gemeente zou ook kunnen overwegen geef deze man een vrijstaande woning hoeven we ons geld ook niet op te maken aan blauw geverfde straten rode mieren en idiote verlichting op het nieuwe raadhuisplein.

jacobstroobos uit Stroobos

 

net san beste skutting ofwol

grootstefan uit Ureterp

 

het verhaal heeft altijd twee kanten,zo'n lieverdje ist niet.en als de drank is in de man????

wimo uit Drachten

 

Ik heb 12 jaar geleden ook eens een buurman gehad die helemaal flipte toen ik een terrashaard aanhad op een zwoele zomerdag. Hierin zat gedroogd haardhout maar deze man was woest want hij had last van de rook. Om ruzie te voorkomen heb ik toen het vuur gedoofd met water wat dus figuurlijk olie op het vuur was, de kerel flipte nog meer vanwege de rookontwikkeling. Ben maar naar binnen gegaan om verdere escalatie te voorkomen, volgende ochtend stond hij voor mijn deur om excusses te maken want hij was die avond zeer vermoeid. Toen mijn vrouw zei dat ze hem behoorlijk dreigend vond overkomen en dat ze best angstig was flipte die kerel wederom helemaal terwijl hij in mijn huis was, ik heb hem toen naar buiten gedrukt en verteld dat ik hier niet van gediend was. Volgende dag wou hij weer excusses maken maar dit geweigerd. Als ik overlast veroorzaak is het voor mij persoonlijk van belang dit weg te nemen, echter je hebt halve zolen die niks accepteren.

vogelbekdier uit 't Kret

 

wimo in dit verhaal heb je gelijk, de schutting had een voor-en een achterkant. betreffende verdachte, is ook geen lieverdje, maar had nu wel gelijk.

firestorm uit Buitenpost

 

en de staat heeft er weer een paar centjes bij.

waldpiek uit Twijzelerheide

 

zitten indd 2 verhalen aan deze beste man met vuurkorf
heeft wel mee veroorzaakt en dat ging ook niet echt rustig van zijn kant en had lax aan iedereen die om zich heen woonde wat betreft luidruchtig buiten zitten tot diep in de nacht.

me2you uit Dokkum

 

@jacobstroobos uit Stroobos hoeven we ons geld niet uittegen, man je komt uit Stroobos wat betaal jij daar nu aan mee???????

pmfrl uit Drachten

 

Krijg toch eens een leven centraal uit Dokkum

xaax uit Burgum

 

Was wel een dubbelloops stofzuigerbuis...

waldpiek uit Twijzelerheide

 

waldpiek idd met een nachtkijker erop,,,titom

manchop uit Drachten

 

Ja zelfde buurman van Vogelbekdier denk ik???Ja sommige buren gaan door tot??????

dorus uit Bikkershorn

 

bel gewoon de politie. moet om 12 uur wel ophouden met die drukte buiten.

emprasoforvio uit Drachten

 

In Nederland moet gewoon een 24 uurs mentaliteit komen Emprasoforvio.
Wel een beetje raar dat hij zich moet verantwoorden voor de schutting die van hem is en die hij zelf sloopt. Dat hij zich moet verantwoorden voor de bedreiging logisch.

zehking uit Kollum

 

Met sommige buren kun je heel goed,en met sommigen helaas niet,met sommigen valt uberhaupt niet te praten,die zitten vol vijandigheid en flippen om het minste of geringste meteen de pan uit.

Prijs jezelf gelukkig als je goed met je buren kunt,dan heb je tenminste ook wat aan elkaar als er echt wat aan de hand is.

plofkip uit Achter de schutting

 

Geweldig dat hij zijn eigen schutting omver heeft getrapt , knap hoor , heeft hij tenslotte zelf gedaan , poeh ! Zou hij mijn tuin op die manier binnen komen zou ik zeggen , kom er gezellig bij buurman , wat super dat je extra hout meeneemt voor in de vuurkorf !!!

Zo is dat @plofkip , het is maar net hoe je zelf met mensen omgaat .

snoopy16 uit Twijzel

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan