Account
Logo
Zoeken
Zoeken
18.2 °C

Stoeien met 14-jarige geen aanranding

Publicatie: 2 feb 2013, 8.30

 

REACTIES

No officier een frjemde utspraak,don kin dus fonôw no iederyn de froulje gewoan by de boarsten pakke.

hakkeplof uit Terwispel

 

Typische waldnet reacties.

xxdemonxx uit Harkema

 

@hakkeplof uit /
Dû kenst de wyfkes neffens de Officier gewoan by de boarsten féstgripe hear.

thor uit Drachten-Azeven

 

die officier ook maar eens doorlichten!

boukejansma uit Twijzelerheide

 

yn de telegraaf stiet hjoed in stukje dat it sa'n beswier foar de minsken is om hjoed te dei oanjefte te dwaan. Je kinne mekoar hast dea slaan en de plysje docht neat. Dan bin se yn fryslan al fanatieker op it buro. In bytsje pleagje en je kinne fourt nei it gerjocht. Matte al dy westerlingen mar yn dokkum oanjefte dwaan soe ik sizze. Hjir ha se wol tiid foar dit soarte saken.

butenmuske uit dokkum

 

heeft henk mous ook een 14 jarige dochter ??
dan daar ook maar eens mee stoeien

manolev uit birdaard

 

piep zij de mous

amstelpower uit Hantum

 

inderdaad xxdemonxx
typische waldnet uitspraken altijd mieren......
en negatief.

janrietstra uit Gaast

 

moet kunnen toch

houtene uit De Westereen

 

Efkes lese minsken, stjit niks oar dat yn boarsten knipe mei. Stjit allinich dat offisjier gjin bewiis sjocht foar it oanreistjen van de boarsten en als de rjochter dat oars sjocht dat er al hielemoal gjin bewiis is for opset of sexuele intensje.

En as een perongelukke oanrekking al strafber wurdt dan meie wie wol een geskeiden maatskappij ha, want tink dat measten wol is perongeluk tsjin ien oprinne binne op drokke plakken of als jo mei iepenbier ferfier reisigje wol is tsjin elkoar oanplakt ien overvolle bus/trein stien ha. In die situaasje Bin ik ek wol es perongeluk in krus drukt, mat ik no ek oanjefte derfan doan gean, want is dan sekers ek een oanranding.

itsnotme uit Kollum

 

De grens tussen opzet en 'stoeien' is natuurlijk erg dun, maar inderdaad wordt er tegenwoordig wel op veel slakken zout gelegd. Ik was er niet bij en kan het dus niet in dit geval specifiek beoordelen, maar ik heb het gevoel dat men door alle media aandacht tegenwoordig eerder aangifte doet van iets.

Hetzelfde geldt voor mishandeling. Vroeger was er vooral in het uitgaansleven regelmatig 'slaanderij'. Tegenwoordig wordt dit al snel onder de noemer mishandeling gezet. Niet dat ik het goedkeur dat het gebeurt, in tegendeel !

Maar er is volgens mij ook een middenweg.

premiumblue uit Tijnje

 

Ik vind persoonlijk dat ze vrouwen moeten verplichten om de borsten te showen, hetzij bloot, hetzij met een laaguitgesneden truitje, die dingen zijn te mooi om niet te laten zien, Het zachte borstenvlees is ook veel te jammer om dat niet even aan te raken, even heerlijk zacht in knijpen, waarom verbieden? Die dingen zitter er voor sier op hoor. Een mooi beeldje zet je ook op de kast en mag je ook bekijken en aanraken, zo moet het met borsten ook kunnen

baukjehartje uit Akkrum

 

@baukjehartje uit Akkrum.... zielig wezen ben jij.
Ik denk dat als je een vrouw bent (de naam zou het vermoeden) en dit zelf actief zou doen, dat je dan zulke taferelen als in indie kan verwachten, met evt de dood als gevolg als het er een beetje hardhandig aan toe gaat, volg het nieuws zou ik zeggen, maar mocht dit dan gebeuren in jou geval... dan heb je er ook zelf om gevraagd, dus dan moet je niet piepen... en ze zijn niet voor de sier, maar, misschien die van jou, maar die zullen ook wel niet echt zijn. En ja dan kan ik me voorstellen dat er niet iemand naar jou kijkt, dus ook al zou je ze bloot showen, het is toch geen gezicht.

butenmuske uit De Westereen

 

@butenmuske, weet jij zelf wel waar de borsten voor zijn dan? Ik kan veel vrouwen die wijs met hun borsten zijn en ze niet verstoppen onder een sjaaltje of zo. Ben jij iemand die een coltrui draagt dan? Laat gewoon zien wat je hebt. Klein of groot het maakt niks uit. Het is toch mooi dat de natuur de vrouw bedeeld heeft met dat moois.
Wie is nu zielig Baukjehartje of jij butenmuske, ben je christelijk of zo?

thefox uit Doodstil

 

Baukjehartje, dat heb je mooi verwoord. Jammer dat de meeste reaguurders de lol hier niet van inzien.

maf uit Jistrum

 

ik tink dot teake v d meer jir wol fjidder mei ken

diuwer uit Boornbergum

 

Ik kan alleen maar tegen butenmuske zeggen; zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten....

Ach ja maf, dat maakt het juist zo moppig. Iedereen houdt er toch van?

baukjehartje uit Akkrum

 

@baukjehartje...en de rest...
ieder zijn mening.... ieder zijn iq

butenmuske uit De Westereen

 

Poets de meiden van 14 niet weg, ze kunnen dermate uitlokken om daarna jankend naar pappie te gaan. natuurlijk moet je er van afblijven.... maar als meisje dat graag wil??? Welke vent zal nee zeggen.. puberteit begint tegenwoordig vroeg, worden nieuwsgierig en je heb er meisjes bij.... met de k*t op de loop

friesetrien uit Ureterp

 

Als vader de haantjes buiten laat spelen moet moeder de kippetjes binnen houden.Wat een gemiereneuk over stoeien en een verdwaald handje op de verkeerde plek.

stonecold uit Surhuisterveen

 

@butenmuske, ik begrijp niet wat de laagte van jouw iq hiermee te maken heeft, maar goed, je mag schrijven wat je wilt hier.
friesetrien en stonecold, jullie hebben gewoon gelijk en dat had Maus ook door

baukjehartje uit Akkrum

 

@baukjehartje...
jouw iq is zeker naar je k*t gezakt, maar dat was al duidelijk

butenmuske uit De Westereen

 

Zozo dat zijn gepeperde uitspraken

sietse74 uit Kootstertille

 

Ach sietse74, het is beter dat butenmutske dat zegt als iemand met zijn volle verstand

baukjehartje uit Akkrum

 

@ baukjehartje, die rare praat van U. We zijn fatsoenlijke mensen, die zich fatsoenlijk kunnen gedragen, Dus bij deze vraag ik U dat vreemde taalgebruik achter wegen te laten, en anders u zelf te verwijderen van waldnet.
Overigens heb ik opnieuw aangegeven u reactie ongepast te vinden. En ik hoop dat als u het zelf niet doet, waldnet op zijn minst zijn verantwoordelijkheid kan nemen.

femke56 uit leeuwarden

 

@femke56, zo heb je weer wat te doen op een vervelende, druilerige, regenachtige zondagmiddag nietwaar, mij aanklikken.
maar ik denk dat je butenmuske bedoeld, die had het over een kut, ik niet. Ik had het over borsten en borstenvlees, de grootste sieraad van een vrouw maar ik denk dat u een grote, saaie gereformeerde trien bent en ik snap niet dat je mijn reacties leest als je me zo erg vindt, ik geniet van mezelf hoor, dat zou jij ook vaker moeten doen als je begrijpt wat ik bedoel

baukjehartje uit Akkrum

 

@femke65,bent u een van die vrouwen die overal toe in staat is, maar nergens voor te gebruiken is?

thefox uit Doodstil

 

@ Baukjehartje. Het is geen middag het is avond, als u dan eens iets typt laat het dan op zijn minst waarheidsgetrouw zijn.

femke56 uit leeuwarden

 

Baukjehartje je bent een vrouw van mijn hart, ik stel voor dat jij een plaatje van jouw borsten plaatst.

douwe4 uit Harlingen

 

Hahahahahahahahaha douwe4, geweldig maar een foto/plaatje van mijn borsten plaatsen gaat niet, daar zijn ze veeeeeeeel te groot voor...

@femke56 zoals ik al zei; saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

baukjehartje uit Akkrum

 

@ baukjehartje, Ook de taal van butenmuske vind ik zeer ongepast en daar heb ik dan ook zeker een melding van gemaakt.

Ik beleef plezier aan activiteiten die goedgekeurd zijn door De Heer.
Met dit soort gedragingen reserveert u een plekje in de hel.

femke56 uit leeuwarden

 

Wat een zaaddiscussie is dit zeg!

sietse74 uit Kootstertille

 

in dat geval baukje kan mijn muur nog wel een nieuw behangetje gebruiken.. ;)

douwe4 uit Harlingen

 

femke56 activiteiten goedgekeurd door de Heer???
Dat is seks zeker? Dat zie je denk ik als een cadeautje wat na het huwelijk pas uitgepakt mag worden, nouuuuuuuuuu, ik heb het cadeautje al lang voor het huwelijk uitgepakt en de heer zal het niet mooi vinden maar des te mooier vond en vind ik het haha

baukjehartje uit Akkrum

 

De wetenschappers volgden vijf jaar lang de gezondheid van 200 mannen die verbonden waren aan drie verschillende ziekenhuizen in Frankfurt. Ze vroegen de ene helft van de mannen zo vaak mogelijk naar vrouwenborsten te kijken. De andere helft van de mannen moest juist proberen de blik van borsten zoveel mogelijk te ontwijken. Vijf jaar later bleken de fervente borstenkijkers niet alleen een lagere bloeddruk te hebben dan de andere mannen, maar ook een lagere polsslag en een verminderd risico op hart –en vaatziekten. De onderzoekers denken dat borstenkijkers langer leven, omdat seksuele opwinding goed is voor het hart. Het bevordert namelijk de bloedsomloop en zorgt er voor dat het hart actief blijft. Ze adviseren mannen boven de 40 ten minste tien minuten per dag naar borsten met minimaal cup D te kijken. Waarom hminimaal cup D gezonder zou zijn dan cup A is onduidelijk. Niet alle mannen worden per definitie meer opgewonden van een cup D dan van een cup A. Conclusie is in ieder geval da

thefox uit Doodstil

 

Blijft u maar lekker in uw eigen duivelse denkwereldje. u zult raar opkijken dat god niet bij de poort staat te wachten, maar dat u brand in de hel.

femke56 uit leeuwarden

 

Hou toch op met dit geplaas!

sietse74 uit Kootstertille

 

@thefox. wou het knippen en plakken van internet niet lukken kerel, beetje abrupt einde denk je niet hahaha.

douwe4 uit Harlingen

 

femke56
artikel 31 mensen wonen in wouterswoude, dus bent u niet een beetje uit de buurt

butenmuske uit De Westereen

 

En dan nu de rest van het onderzoek:

Conclusie is in ieder geval dat mannen nu een goed excuus hebben om naar de decolletés van vrouwen te staren. “Dat is gezond”.

Femke56 als de christenen zeker wisten dat ze in de hemel komen na de dood. En er zou daar een trein heen rijden dan zouden ze bij bosjes zelfmoord plegen en voor een plaatsje in de trein gaan vechten om er te komen. Maar ze doen het niet ra ra ra waarom?

thefox uit Doodstil

 

femke56, dit wordt zelfs butenmuske te gek zie ik wel. Je bent nogal in de heer zie ik maar geen haar beter als ik want je hebt het er over dat ik mag branden in de hel. Nu geloof ik daar niet in, dus ben ik daar niet bang voor maar voor iemand die zich christen noemt vind ik dat nogal een boude bewering!Wat u niet wilt dat u geschiedt, wens dit ook een ander niet, zal wel geen godspreuk zijn maar wel een hele goeie.Kijk,alle mensen doen aan sex anders kon de mens niet voortbestaan,elk mens heeft een genotsplekje anders zou het een vervelende bedoening zijn om je voort te planten!De natuur zorgde ervoor dat mensen dat lekker zouden vinden dus vandaar de lekkere plekjes, die jij ongetwijfeld ook hebt. Weet je trouwens dat in de grootste artikel31 geloofsgemeenschappen de meeste pornofilms worden verhuurd?

baukjehartje uit Akkrum

 

Baukje misschien kunnen wij samen eens naar die film kijken.

douwe4 uit Harlingen

 

dat lijkt me reuzegezellig douwe4,zeer opwindend idee

baukjehartje uit Akkrum

 

@ baukjehartje. Ik bedoel niet letterlijk dat U in de hel moet branden, Ik hoop dat het u afschrikt, zodat u niet langer u rug keert naar God. God is vergevingsgezind, en zal U altijd met open armen ontvangen. En ik hoop dat U op een dag God zult vinden.

Een genotsplekje zoals u dat noemt, is voor de man nodig om zaad te produceren, en voor de vrouw helpt een orgasme om de zaadcellen bij het eitje te laten komen, wat dus de kans op zwangerschap vergroot.
het enige doel van seks

femke56 uit leeuwarden

 

nou meid je bent van harte welkom, ken jij nog een leuke (spannende) film? ;)

douwe4 uit Harlingen

 

@femke56, ben jij misschien familie van de bruineboon?Hier verguisd en verworpen door iedereen en verboden zich ook maar even op dit forum te begeven?

@douwe4, tsja, wat dacht je van; Met een suikerbiet in het bed van Griet?

baukjehartje uit Akkrum

 

@femke56 14 jaar is te oud zeker? liever wat kleinere kindertjes op schoot?! handjes thuis houden he?!

arrowextreme uit oudkerk

 

Ha haaa, Gezellig hier!!!

Je doet het leuk Baukjehartje! Gelukkig zijn de brandstapels uit de tijd anders had je eraan kunnen geloven, ik ook ;) maar die mentaliteit heerst hier en daar nog steeds!
Je hebt de slangen op hun staartjes getrapt, wat een giftig/gallig en verbitterd gezisss zeg!! Ik krijg er jeuk van en het enige dat ik wil zeggen is;

Oordeelt niet! opdat gij niet geordeeld wordt!!!

Enge christenen!

Have a nice day!!

randa uit t waar

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan