Account
Logo
Zoeken
9.1 °C

DNA in zaak Vaatstra klopt niet

Publicatie: 29 september 2003, 11.04 uur

Reacties

h.h. uit harkema

Op zich is dat al een bestraffing waard!

29-9-2003
wieke v/d heide uit hurdegaryp

Komt er nu dan eindelijk eens een grootscheeps onderzoek op DNA in deze regio!!!!!!!!

29-9-2003
jan uit broeksterwoude

zo zie je maar weer.de meesten hadden zijn ballen er al af gesneden.nu maar hopen dat de echte dader gauw gepakt word.

29-9-2003
Ikke uit Damwáld

Jeetje wat is dat #$# zeg voor haar familie dat ook deze vent niet de dader is...Ik hoop dan ook met heel mn hart dat de echte dader alsnog nu heel erg snel gepakt word!!!

Sterkte met alles

29-9-2003
advertentie

www.devoorhoede.tk uit Burgum City

Maar hij zal dan vast wel wat met de moord te maken hebben, anders geeef je jezelf toch nie zomaar aan!!!!
Wrom zou ie zichzelf anders zomaar aangeve!!

29-9-2003
Roland uit Groningen

Het zou mogelijk kunnen zijn dat Justitie niet geheel de waarheid spreekt, om een volksoproer te voorkomen. Misschien weer werk voor Peter R. De Vries?

29-9-2003
irene uit leeuwarden

Ronald wat weer een opruiende taal,bekijk het dader profiel eens en laten ze dan daar in de buurt eens goed om zich heen kijken,mischien wwont hij wel heel dichtbij

29-9-2003
Peter uit Leeuwarden

Waarom hij zich anders aan zou geven? om dit te bewijzen.. dat hij er niks mee te maken heeft. Zou jij gelukkig zijn met een internationaal opsporingsbevel achter je naam?

29-9-2003
Roland uit Groningen

Ik wil niks insinueren, maar de Puttense moordzaak heeft doen blijken dat Justitie hogere politieke belangen wel eens prevaleert boven de rechtsgang. Als journalist zou ik wel eens met de leden van de verschillende rechercheteams willen spreken.

29-9-2003
h.h. uit harkema

Dus niemand is meer te vertrouwen!! Nederland ga zo door!!!!!!!!

29-9-2003
Jan uit Burgum

ik pleit voor een dna onderzoek in heel noordoost friesland...

29-9-2003
M uit Surhuisterveen

Het had maar een dochter moeten zijn van een minister of een of andere hoge piet, dan hadden ze volgens mij veel meer gedaan, of misschien hadden ze de dader dan al lang gehad.
Fam. Vaatstra wens ik veel sterkte met alweer een tegenslag.

29-9-2003
L uit S

Ik vind het vreselijk dat ze de dader nu nog nooit hebben. Ik wens de familie heel veel sterkte!!!

29-9-2003
rommie uit de westerein

Belachelijk dat justitie naar de Fam. Vaatstra belde maar niet even langs kwamen om het te zeggen.. Nee ze hebben allemaal blunders gemaakt in het begin van het onderzoek! wens de familie ook veel sterkte toe!

29-9-2003
advertentie

kanne uit zw.einde uit zw.einde

mischien dat hij er toch iets mee te maken heeft maar om onrust te voorkomen er met dubbele pen wordt geschreven........ ik vindt dit heel erg voor de fam. VAATSTRA

29-9-2003
grutte pier uit Almelo

Tsjonge jonge weer een misselijke miser in het onderzoek, maar waar ik me nu veel meer aan ERGER is het ONNOZELE gedoe van ene J.J.....ik hoop dat zijn DNA in de buurt komt. Domme prater!

30-9-2003
Durk uit Burgum

Wie is er nu eigenlijk een domme prater!
Ze moeten gewoon iedereen in nederland verplichten hun dna af te geven, zodat er in de toekomst veel minder misdrijven gepleegd worden.

30-9-2003
Speedy uit Damwoude

Er moet weer wat gebeuren hogerop, die gestoorde loopt nog steeds rond hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Veel suc6 voor de familie, en voor het onderzoekteam: Presteer eens !

30-9-2003
HODH uit Hurdegaryp

Ja, laten we weer met eieren gaan gooien!!!

30-9-2003
jan uit broeksterwoude

zodra ze hier geboren zijn meteen dna afnemen!net zoals asielzoekers verplicht dna afnemen.ik snap ook niet wat dna afnemen met prive te maken heeft.want een dronken bestuurder moet wel verplicht bloed afstaan voor een bloedproef.vreemd,vreem landje waar wij in leven!

30-9-2003
vd velde uit kootstertille

Ze hebben al jaren een vermoeden wie de dader is van deze afschulijke moord , maar het is zoals meneer Vaatstra afgelopen week zei op tv de politieke belangen zijn groter geweest de afgelopen jaren

1-10-2003
wij uit zwaagwesteinde

irene, lees jij het daderprofiel eens.
het kan alleen niet een neger zijn met kroeshaar of een chinees.
verder kan hij overal vandaan komen

1-10-2003
cees uit Burgum

Misschien een hele rare vraag maar heeft de familie wel een DNA test gedaan?? want zo goed ik me kan herinneren wouden haar broer(?) en vader dat niet..

maar wel jammer dat het die vent niet is....

1-10-2003
ik uit Veenwouden

Er gaan nu geruchten dat het de goede afghaanniet was, zal mij niets verbazen, zo komt justitie er weer goed van af..

1-10-2003
ik uit twijzelerheide

bestaat er ook een website voor de fam vaatstra waar we hun berichjes en hun sterkte kunnen wensen, ik hoorde laatst van wel, weet iemand het adres ?

1-10-2003
HODH uit Hurdegaryp

Jaja, onderzoek bij iedereen uit Friesland. Ga dan ook maar ff na wie allemaal in- en uit het AZC in Friesland zijn gegaan want die AZC-ers worden al veel te lang de hand boven het hoofd gehouden.

1-10-2003
jitske uit zwaagwesteinde

hoi cees, marianne haar broer heeft de eerste dagen na de moord al dna afgestaan,de uitslag wees erop dat het dna zo afweek dan dat van de dader, dat een dna test van de vader van marianne niet nodig was......

1-10-2003
irene uit leeuwarden

nee niet haar broer maar zwagers wilden geen dna afstaan.en tot azietisetypes behoren ook mensen uit afganistan nooit geen aardrijkskunde gehad in zwaagwesteinde?het dna is van het europeese type.nog nooit gehoord dat hier veel moordenaars rondlopen hoe naief zijn we hier!

2-10-2003
Bûtenposter uit Buitenpost

Er zijn al heel wat mogelijke verdachten weggestreept, dus blijft een grootschalig DNA-onderzoek over. Mocht de dader daaruit niet te voorschijn komen (en die kans is groot), zul je hem moeten zoeken in het groepje wat niet meewerkt (gokje op 500 mannen)! Nee heb je, ja kun je krijgen!

2-10-2003
vd velde uit kootstertille

Het DNA profiel moet van iemand zijn, die van het caucasise ras is, dat kan iedereen zijn behalve chinesen,eskimo's, en negers, de rest van de wereld valt onder het caucasies ras.

2-10-2003
beer uit Veenwouden

He irene niet zo spotten met zwaagwesteinde. Jij bent hier degene die geen aardrijkskunde en ook al geen nederlands heeft gehad. Afghanistanen vallen onder het kaukische ras en zijn azietisetypes toevallig aziaten ?????

3-10-2003
klaas uit opende

Hallo stelletje onbenullen met jullie vooroordelen dat dit hem wel was helaas niet sta dan ook niet zo snel met een vooroordeel klaar !!!!

4-10-2003
Annetta Dam uit Canada alberta

Mensen mensen heb toch wat respect voor elkaar, de wereld zal er dan wat beter uit komen te zien, en wat het dna betreft, ik ben het er mee eens dat iedereen dat af moet staan.

6-10-2003
willem uit garyp

Ik ook, alleen criminelen zouden daar bezwaar tegen hebben. Weet je ook meteen wie je in de gaten moet houden.

6-10-2003
wij uit zwaagwesteinde

irene,als je niets van de zaak afweet, moet je je ook stilhouden. toevallig waren Marianne haar zwagers direkt bereid DNA af te staan.

8-10-2003
jitske maaike uit zwaagwesteinde

beste irene, je mag je toch wel eens beter in de zaak verdiepen, want wat jij allemaal schrijft klopt niet, de zwagers waren meteen bereid dna af te staan, en de dader kan alles zijn, behalve chinees, koreaans, of neger, dus hou aub je mond

9-10-2003
de sweach uit kollumerzwaag

pffffffffffff gaat weer nergens over met jullie hoor er toch een mee op andere mensen af te kraken en leer eens elkaar accepteren en jullie zouden meer bereiken als jullie al eens jullie dna afstonden
groetjes

10-10-2003
blackgait uit Dokkum

kan nog wel 10 jaar duren

vrijdag 29 september

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan