10.9 °C

'Ouders voeden alcoholproblematiek jeugd'

Publicatie: 6 jul 2017, 12.40

 

REACTIES

Verboten!!1! Alles must verboten worden!
Wij, den nederlandsche burger zijn te dom om te poepen, althans dat denken ze allemaal in de gemeentehuizen en raadzalen. Gelukkig zijn zij zo lief om nu ook al de ouders op te voeden.

eliel uit Ypecolsga

 

Nog even en we mogen alleen nog achter de geraniums hier zitten en ja nee en amen zeggen. Wtf er wonen alleen nog bejaarden over een paar jaar in dit dooie Drachten waar maakt ze zich druk over?

stormrots uit Drachten

 

Elitair gelul. Als je ze vertelt wat de gevaren is van teveel drinken zullen ze het niet gauw doen. Roken drinken we mogen het van de elite niet meer omdat het niet gewoon moet worden en ondertussen legaliseren ze wel wiethandel en teelt..... ouders moeten meer aandacht schenken aan kinderen dan voorkom je veel en de muziekwereld schroomt ook niet om in de muziek drank en drugs te verheerlijken.

werf uit Hurdegaryp

 

Weleens in Engeland geweest? Daar is het veel erger!!!!! De roerige tijden van de jaren 70,80, 90 was een stuk beter. Toen zag je iedereen ook mooi topless op Strandheem. Strontziek van al die verbodsregeltjes en geneuzel over discriminatie hangt mij ook de keel uit. Oh ja wanneer begint dat gemekker over zwarte piet weer?

zeekoe uit Harkema

 

Age ; Eliel heeft het niet over '' ONZE''.
Jij wilt nl dat ie dat gezegd had , want dat zou weer kloppen met je eigen verhaal.
Maar helaas , jou verhaal klopt nu niet.

marcoaxe uit Houtigehage

 

Age, je hoeft niet zo te schreeuwen hoor. Ik hoor je zo ook wel.. Dat betekend overigens niet dat naar idiote gebrabbel je luister. Dat hele verhaal van je raakt kant nog wal, zeker in reactie op mijn reactie.

Ik heb het er puur over dat de 'rubberenstoeptegelmaatschappij' steeds groter en idioter wordt. Ouders zijn naar mijn idee prima in staat hun kinderen op te voeden en als ouder X het prima vindt dat zoon of dochter van 16 jaar int het weekend een sixpackje achteroverslaat, dan heeft de overheid, in welke laag dan ook, zich daar bij neer te leggen.

Dit bericht komt op mij over als het feit dat de gemeente de ouders wil gaan opvoeden, volslagen idioot naar mijn idee.

eliel uit Ypecolsga

 

Domme opruier die age altijd proberen iets te voeden en uitlokken.
We hebben je door imam ,slaat nergens op wat jij doet.

hammehosuutdokkum uit Ealsum

 

Mensen verlaag je niet tot het niveau van age.. want anders wordt je overrompeld door zijn kennis...... ;)

werf uit Hurdegaryp

 

Als je op iets of iemand reageert, terwijl je vindt dat het nergens op slaat...? Hammehos....tja..
Ik reageer dus daarom verder, na deze laatste reactie, niet meer op de onzin hier.

Eins zwei drei saufen ..CULTUUR !

Nog 2 vragen voor elie:
Als een kind van 16 jaar in het weekend een sixpackje of meer achterover slaat en bewusteloos het ziekenhuis in rolt betalen de ouders dan ook de medische kosten van zijn herstel?
Als een kind in een afkickkliniek komt betalen die ouders dan dat?

Zo dit was het weer.

Reve in De avonden :
'Het is gelezen' mompelde hij. 'Het is gezien en niet onopgemerkt gebleven'
Hij strekte zich en viel in een diepe slaap.

Uit!

age uit Uithuizen

 

Tja, dat de overheid zich met opvoeden bemoeit is toch echt een direct gevolg van decennia lang de ouderlijke verantwoordelijkheid afschuiven. De 'meer, beter, mooier' mentaliteit heeft er voor gezorgd dat iedereen een baan moet/wil hebben om toch zo veel mogelijk geld te verdienen. Daarnaast wordt er in toenemende mate neergekeken op vrouwen die er voor kiezen thuis te blijven om hun kinderen [sic!] 'op te voeden'. Dus: als je er voor kiest om niet thuis te zijn maar wel kinderen te hebben - m.a.w. kinderen die continu worden doorgeschoven van voorschoolse opvang naar school naar na naschoolse opvang, en 's middags en 's avonds zichzelf moeten vermaken omdat Pa en Ma

kweenie uit Lioessens

 

Age ; Als jou partij CDA in de regering komt en er komt blunder en lijken uit de kast. Betaald dan de CDA stemmers of betaald de gemeenschap de kosten?

marcoaxe uit Houtigehage

 

Vroeger werd er even veel gezopen, misschien nog wel meer, kijk naar de flower power tijd. Dat ging mal. Als iemand van ons katslam was droegrn we diegene naar huis en legden diegene op bed om de roes uit te slapen. Tegenwoordig word er direkt een ambu gebeld. Daar komt bij dat de jeugd het bij bier moet houden, want daar word je gewoon vol en zat van. Die sterke drank dat moet meer aan banden gelegd worden. Sterke drank alleen voor 21 en ouder. Bier weer naar 16, want de jeugd gaat massaal aan de drugs. Want dat is op dit moment makkelijker te krijgen.

krektwat uit Burgum

 

Ehh krektwat , als tegenwoordig iemand in katslam is , dan brengt men hem naar huis , legt hem op bed , en haalt het huis leeg.

nordeney uit Kollum

 

Dat ging mal


Tsjonge Jonge

holwerdsuh uit Holwerd

 

Dizze weth

june uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan