Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.1 °C

Gebouw jeugdzorg ontruimd na uitslaande brand

Publicatie: 27 jan 2018, 23.37

 

REACTIES

Diverse eenheden worden ingezet? oke, 2 minuten later op 112 meldingen brand schoorsteen Drachten, de zelfde eenheden + hoogwerker Heerenveen. Is dit willekeur van berichtgeving op 112 Friesland. Je kan toch niet op 2 plaatsen tegelijk zijn.

banjer uit Kollum

 

@banjer. De brandweer heeft meerdere eenheden om in te zetten. Trouwens van een uitslaande brand is niets te zien op de foto's of heeft de redactie van waldnet het hele verhaal weer eens opgeblazen.

waldmannn1 uit Leeuwarden

 

Gister ook al waldmannn1, eenzijdig ongeval. Ook op die foto's is niets te zien, auto staat gewoon in de berm.

Ze zullen wel een hele trage fotograaf hebben, of.... zou hij er eerst naar toe moeten rijden en dan pas foto's kunnen maken? Brand was snel geblust,
Zou dat ook meegespeeld hebben?

denkgoedna uit Surhuizum

 

Wegens bezuinigingen is de fotograaf op de fiets...is ook beter voor de lijn en goedkoper natuurlijk....

vdurksem uit Easterlittens

 

Als je de alarmeringen goed had aanschouwd, Banjer, had je gezien dat, hoewel naar 4 blusgroepen een melding is gestuurd, slechts twee twee wagens naar Kortehemmen zijn gestuurd.

In eerste instantie is blusgroep 3 met de TS opgeroepen. Daarna is een oproep voor de AL naar blusgroepen 1, 2, 3 en 5 gestuurd; blusgroepen 1, 2 en 5 passen niet allemaal op de AL.

Voor de schoorsteenbrand is een melding naar alle 5 blusgroepen gestuurd; 3 was al met de TS in Kortehemmen ingezet en laat blusgroep 1 (kan ook 2 of 5 geweest zijn) met de AL naar Kortehemmen zijn gegaan, blijven 2, 4 en 5 over voor de schoorsteenbrand.

uit Surhuisterveen

 

De berichtgeving van Waldnet doet hier niet terzake, de berichtgeving op 112 meldingen Friesland ( brandweer )komen niet over 1 met de echte feiten. Ik snap ook wel dat er verschillende blusgroepen zijn, maar als men 1,2,3,4,5 van Drachten en chauffeur groep 1 van H.veen naar Kortehemmen wordt gestuurd, dan kan men niet 2 minuten later naar Drachten worden gestuurd voor een schoorsteen brand met dezelfde groepen.

banjer uit Kollum

 
 

Onvoorstelbaar dat er wezens op aarde zijn die zich druk maken om berichtgeving over blusgroepen en dergelijke. Deze wezens voelen zich dus zo verschrikkelijk op het verkeerde been gezet dat ze het nodig vinden hierover opmerkingen te moeten plaatsen op een nieuwssite. Dan moet je toch echts niets anders kunnen vinden om over te miauwen. Succes met verder muggenziften.

kire uit Feanwâlden

 

En voel je je nu ook superieur, Kire?

uit Surhuisterveen

 

Ambulance, politie en ambulance janken dagelijks door Drachten terwijl er op P2000 noch op alarmeringen.nl niets nada njente gemeld wordt. Er gebeurt wel veel voor zo'n klein dorpje...

dr88en uit Drachten

 


Als ze jankend rondrijden heb je toch weer wat reuring.

Ja want drachten wil je meemaken :)

vaartbewoner uit Drachten

 

Hallo

cardozo uit Drachten

 

Als ze jankend rondrijden was het dus toch niet leuk wat ze in Drachten meemaakten vaartbewoner ?

catweazle uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan