23,2 °C

Rol ombudsman Smallingerland wordt nader bekeken

Publicatie: donderdag 10 juni 2021

 

REACTIES

Volgens mij is er geen behoefte aan iemand om een kopje koffie mee te drinken maar is er behoefte aan iemand die individuele problemen van inwoners op maat aanpakt.

betrokken uit Drachten | 10-06-21 | 18:36

Naar aanleiding van een juridische procedure op de afdeling sociale zaken merk ik op dat de wet wggz en de participatiewet wordt overtreden met infamerende smadelijke en lasterlijke verdachtmakingen waarbij ik adviseer om rechtsbijstandsverzoek te doen aan de plaatselijke Advocaten om mee te gaan naar de huisarts en Sociale diensten wegens zwijgrecht en het vaststellen van de rechten van de bewoners en de plichten van de overheid om niet te discrimineren en de wethouder sociale zaken te wijzen op respect voor privacy en de autoriteit persoonsgegevens .

Queen of the usa uit Oosterwolde | 11-06-21 | 22:48

Ik adviseer dus bij discussie met sociale zekerheidsrecht en de toeslagenaffaire . schakel gelijk een Advocatenkantoor in en laat deze het woord voeren bij de rechtbank en openbaar ministerie of de slachtoffers van de overheid en zwijgen is goud maar laat u wel duidelijk bij staan door Bomhof op het gemeentehuis en politiesystemen want nogmaals ..als de politie en justitie u van fraude beschuldigen dan mogen ze niet langer controle uitvoeren dan de eerste dag dat ze vaststellen dat u dus fout maakt en niet een jaar lang ..

De rechtbank is niet ontvankelijk bij langdurig onderzoek en dus niet bij zeer langdurige feiten ..

De. GGZ Friesland zorg heeft een medisch beroepsgeheim en mag dus net de wet wggz geen informatie delen met de politie en justitie want dat is strafvervolging voor de loslippige artsen en verpleegkundigen van het gebiedsteam en dus strafbaar feit net als valsheid in geschrifte in onderzoeken van gemeente of zorg zonder waarheidsvinding en feiten en omstandigheden die niet kloppen als fraude meer oplevert dan de integriteit van de ambtenaren en GGZ Friesland is aangeklaagd

Queen of the usa uit Oosterwolde | 11-06-21 | 22:58

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Nog geen account? Klik hier voor een nieuw account of klik hier om in te loggen

23,2 °C

6 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.