9,9 °C

Feestelijke topdrukte bij opening 'Spoarpark' in Feanwâlden

Publicatie: zondag 26 september 2021

 

REACTIES

Ha kansen voor kernen veiliger en leefbaarder. Nou hier in Damwâld eerder levens gevaarlijk beide kruisingen ( bij de oude rabobank en het winkelcentrum) hier zijn een regelrechte drama

bassie7811 uit Damwâld | 26-09-21 | 11.16

Ik vind ze heel ruim en overzichtelijk. Je moet alleen rustig rijden en nadenken en opletten als je de kruisingen passeert.

Niets mis mee, juist goede zaak!

Wendt uit Burgum | 26-09-21 | 11.30

Ja hoorde dat ze er weer een rotonde neer zetten gelukkig. Nu nog die roestige rommel palen en objecten weg en begint ergens op te lijken

blackeagle uit Damwâld | 26-09-21 | 12.44

@Wendt woon mijn hele leven al hier heb de veranderingen mee gemaakt van kruising naar rotonde en helaas terug. Tis gewoon klote dat je gezins leden thuis komen dat ze voor de derder keer in 1 week bijna met de fiets onder een auto zaten ivm dat de auto's gewoon weg gvd GEEN VOORRANG GEVEN EN GEWOON NEMEN. En dat vooral 's morgens en 's middags als we de kinderen naar school brengen en ophalen.
Bvd van uit de teuniswei richting badhûdwei komt het verkeer vanaf Broeksterwâld komende met een rot gang hierbij geen rekening houden met auto's en fietsen van rechts komende hierdoor vaak bijna ongelukken. Dan na schooltijd verkeer dat richting Broeksterwâld gaat ook wederom veel tesnel en geen rekening houden met verkeer vanaf de Badhûswei hierdoor vaak weer de bekende bijna ongelukken. Dat het tot nu toe bij bijna ongelukken blijft is nog een zegen maar dedag komt dat een ouder of kind hier de dood helaas vind maar ik hoop zo dat die dag nooit komt!

bassie7811 uit Damwâld | 03-10-21 | 14.01

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Nog geen account? Klik hier voor een nieuw account of klik hier om in te loggen

9,9 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.